NEDRE EIKER: Med 3-1-seier over andredivisjonskollega Holmen i finalen ble det hjemmeseier til Drammen i egen cup.

Faramarz Nemati åpnet ballet, før Behajdin Celina avgjorde kampen med sine to scoringer.

Dermed vant DFK sin egen cup for første gang siden 2011.

Jubelen var ikke enorm da dommeren blåste av finalen, men Stian Ramsfjell var uansett godt fornøyd med hvordan laget klarte seg mot andredivisjonsmotstand og at laget hans spilte seg opp fra gruppespillet lørdag.

- Vi fikk faktisk noen svar i løpet av helga, på noen ting vi har vært usikre på. Nå har vi hatt ei kjempeuke, så er det fint å ta hjem egen cup for første gang på noen år. Det skader aldri det, sier Ramsfjell.

LES OGSÅ: Ødegaard i svært celebert selskap

- Alltid gøy å vinne

Midtbanemotor Mads Nilsen Knedal, som fikk sine første minutter i DFK-trøya etter å ha kommet til klubben fra Kjelsås, var blant de som gjorde seg bemerket på et Drammen-lag som fremsto langt mer solide i sluttspillet enn de gjorde i gruppespillet på lørdag.

- Det er jo gøy å vinne. Det er alltid gøy å vinne når man er med på noe. Det er jo tidlig, men når vi stiller så er det jo morsomt, sier Nilsen Knedal.

27-åringen har lagt bak seg åtte sesonger i Oslo-klubben. Grunnet familie- og jobbsituasjon blir det nå en sesong for Drammen FK i andredivisjon.

Trener Ramsfjell er strålende fornøyd med å ha fått inn en spiller med andredivisjonserfaring inn i et ellers ungt lag, og i Nilsen Knedal har han fått inn en spiller som er sterk som ballvinner og førsteforsvarer, men som også kan behandle ballen når den er i laget.

Og der Knedal Nilsen holdt fortet defensivt i finalen, var det spilleren han rullerte på spilletid med som gjorde seg mest bemerket offensivt.

LES OGSÅ: Her setter Ødegaard enda en rekord

Gjorde som lillebror

Tidligere i uken kunne han se lillebror Bersant Celina bli matchvinner for Manchester Citys U21-lag i toppkampen mot Chelsea.

Søndag var det eldstebror Behajdin Celina sin tur til å avgjøre. Etter at Holmen hadde utlignet Faramarz Nematis tidligere ledermål tok 21-åringen tak i kampen. Først ga han DFK tilbake ledelsen med et skudd fra 15 meter, før han doblet den med scoring på en amerikanerstraffe noen minutter senere.

Celina kunne fått hattricket et par minutter før slutt, men straffesparket ble reddet. Av betydning ble det heller ikke, for et DFK-lag som holdt tett bakover mot slutten i det første møtet med andredivisjonsmotstand i 2015.

Konnerud på fjerdeplass

Konnerud tok seg også til semifinalen, men tapte klart for Holmen. I bronsefinalen, som ble spilt umiddelbart etterpå, ble Vollen for sterke. Asker-laget vant til slutt 7-2, etter at Konnerud fikk en spiller utvist tidlig i kampen.

Drammen FK har også lagt ut video fra lørdagens kamper i gruppespillet, som du kan se HER.

NB: I neste uke kan du lese mer om Drammen FKs kommende sesong, og hvordan laget skal holde seg i toppfotballen etter opprykket fra tredjedivisjon i 2014.

LES OGSÅ: Soroush koster 1000 kroner i timen, men folk står i kø