DRAMMEN: Etter en imponerende god seriestart mot Lillestrøm 2, var Drammen FK ute etter å bevise at seieren ikke bare var et blaff etter tapet for Skeid i cupen.

Og sesongens første hjemmekamp mot Lørenskog startet så bra.

Allerede etter ni minutter plukket venstreving Awat Peygembernejad opp en retur i feltet og plasserte den i lengste hjørne.

- Det kommer etter at vi har vendt spillet, akkurat som vi har trent på, forklarer målscoreren som scoret et lignende mål mot Lillestrøm.

LES OGSÅ: - Vi må alltid ville mest

Lørenskog snur kampen

Men etter ledermålet skulle alt handle om Lørenskog.

Drammen FK falt altfor dypt med en midtbane som ikke flyttet beina, noe som skulle koste dem dyrt.

Et hurtig Lørenskog-angrep brukte syv minutter på å snu kampen etter to mål av Abdel El-Moussauoi.

LES OGSÅ: Onsdagens unge Godset-debutant kan få innhopp i eliteserien i år

Straffebom og ny baklengs

I pausen var Drammen FK fast bestemt på at de skulle løfte seg foran de rundt 100 tilskuerne på Marienlyst, og hjemmelaget fikk akkurat den starten de hadde håpet på.

På en kontring ble Mergim Hereqi skubbet overende og tildelt straffespark.

Spissen er lagets straffeskytter, men respekterte den uskrevne regelen om at du aldri skal ta en straffe du selv skaffer.

- Vi ble enige om at jeg skulle ta den, sier Peygembernejad som kunne blitt tomålscorer.

Skjebnen var imidlertid ikke på Drammen FKs side, og straffesparket ble reddet.

- Den tar jeg på min kappe, sier Peygembernejad.

Etter straffebommen gikk lufta litt ut av Drammen-ballongen og laget klarte aldri å finne tilbake til viljen, aggressiviteten og rytmen de viste mot Lillestrøm 2.

- Vi må bare få inn variasjonen. Vi bruker for mange touch. Det er nok av gode spillere på laget, vi må bare gjøre det enkelt og finne rytmen, mener Peygembernejad.

Etter 66 minutter gikk Lørenskog opp til 3-1, og selv om Hereqi fikk en god sjanse til å redusere alene med keeper, manglet Drammen FK det som skulle til for å få med seg noe som helst på Marienlyst.

LES OGSÅ: Nå er stjerneskuddet tent igjen

- For avhengige av mål

Trener Stian Ramsfjell gjentar det han sa etter cuptapet mot Skeid om at laget er nødt til å ville mest i samtlige kamper i 2. divisjon dersom de skal få med seg noe.

- Det ser ut som vi er litt for avhengige av mål i hodene våre for å prestere. Jeg er sikker på at guttene vil hatt en helt annen giv i andre omgang om vi hadde fått 2-2, sier Ramsfjell.

- Men vi kan ikke være avhengige av det, vi er nødt til å ha killerinstinktet uansett.

LES OGSÅ: Cup-eventyret over for Celina