Drømmetreff i pressetap

Artikkelen er over 5 år gammel

Mosuru Gbolagade Adisa sto for kampens store prestasjon da han skrudde et frispark i krysset, men kunne ikke forhindre at Mjøndalen vant 3-1 i årets pressekamp.

DEL

NEDRE EIKER: At Mjøndalen hadde blitt et eliteserielag så ikke ut til å ha gjort stor forskjell.

Selv om spesielt førsteomgang primært handlet om å forsvare seg, klarte presselaget seg godt både individuelt og som lag mot storfavorittene.

Etter at Mjøndalen gikk opp til 3-0 kjempet Drammens Tidendes lag seg tilbake, og fikk sin velfortjent redusering.

Scoret på én av to

Den dynamiske TV-duoen Mads Hansen og Christian Gauseth ga Mjøndalen en tomålsledelse før pause, før Stian Rasch økte ledelsen etter hvilen for et MIF-lag som byttet ni av sine ti utespillere i løpet av kampen.

- Jeg scorer ett mål i året, så det er litt kjedelig å få det allerede nå, sier Hansen.

Presselaget klarte ikke å true Mjøndalen ved mange anledninger. Alexander Johnsen skjøt like utenfor mål et stykke ut i den første omgangen, men på den andre store sjansen smalt det virkelig.

På et frispark fra 20 meter tok nigerianske Adisa fart og limte ballen opp i det høyre krysset, bak en sjanseløs Andreas Håskjold i løpet av kampen. Adisa, som spilte andreomgang for presselaget sammen med landsmannen Ismaila Ishola Balogun, har trent med Mjøndalen de siste dagene.

Får trene mer med MIF

Nigerianerne er i Norge gjennom Dag Vidar Kristoffersens engasjement i det nigerianske fotballakademiet Wonderboys, hvor tidligere Godset-spiller Sunday Ibrahim er primus motor.

Strømsgodset-spiller Hallvard Håskjold ble kåret til presselagets beste. Kongsberg-gutten Håskjold har allerede trent noen økter sammen med Mjøndalen, men får nå enda flere sjanser til å imponerende.

Midtbanemotoren, som var kaptein for presselaget, synes de klarte helt greit.

- Ser at det er forskjell på laga. Divisjonsforskjell. Men vi henger greit med. Vi er for dårlige foran begge mål til å utjevne forskjellen, sier Håskjold.

- Stort talent

Han fikk også ros både av MIF-trener Vegard Hansen og presselagets trener Dag Vidar Kristoffersen etter kampen.

- Hallvard var den mest stabile av spillerne våre, men det kunne fort vært tre-fire stykker som vant, sier Dag Vidar Kristoffersen.

- Vi stiller ingen store krav til Hallvard. Han har en god innsats, gode ferdighet og et stort talent. Tar han med seg det han kan, så holder det i massevis, sier Vegard Hansen.

Han var ikke altfor imponert over det hans eget lag imponerte i årets første treningskampen.

- Presselaget var veldig bra, men jeg er ikke fornøyd med oss. De var gode, og hadde mange gode spillere. Det ble jevnere enn jeg hadde håpet. Jeg skulle ønske vi var bedre i dag i vår første treningskamp. Samtidig er det viktig å få spilletid for alle, derfor bytta vi hele laget. Det blir mer realistisk med Odd på fredag, sier Hansen.

Drammens Tidende kommer tilbake med alle intervjuer og høydepunkter fra kampen, som ble vist live på dt.no.

Artikkeltags