Klar for å sjokkere

Artikkelen er over 5 år gammel

Mjøndalen har blitt et eliteserielag, og ser bedre ut en noengang. Presselagets Viktor Zahl Hellum (19) lar seg ikke akkurat skremme av den grunn.

DEL

DRAMMEN: Fredag kveld gjennomførte presselaget treningsøkten foran lørdagens kamp mot Mjøndalen, som du kan se direkte på dt.no fra klokken 13.50.

Selv om nivåforskjellen på papiret er høyere i år enn i fjor, da Mjøndalen vant klart, så det ut til å råde optimisme blant de utvalgte.

Under ledelse av tidligere Strømsgodset-trener Dag Vidar Kristoffersen trente laget en kort økt, med fokus på å bli klare til å møte topp motstand i det nyopprykkede eliteserielaget.

LES OGSÅ: Se pressekampen direkte på dt.no

Tror på seier

Blant de som ikke kommer til å legge noe i mellom er midtstopper Viktor Zahl Hellum (19).

Drammen FK-spilleren spilte juniorfotball for Mjøndalen, før han gikk til blåtrøyene foran forrige sesong. Der var han ikke snauere enn at han ble kåret til årets spiller i DFKs opprykksesong.

Nå får den nitten år gamle midtstopperen i oppgave å stoppe gjengen han trente med i Mjøndalen, og han er ikke snauere enn at han tipper at laget holder buret rent.

- Det blir en komfortabel 2-0-seier, sier Hellum.

- Til hvilket lag?

- Presselaget.

LES OGSÅ: Solvoll til Modum 

Kontringer blir nøkkelen

Hellum er ganske ikke like overbevisende når han skal forklare hvorfor presselaget kommer til å sjokkere Vegard Hansen og publikummet på Mjøndalen stadion.

- Vi kommer til å kontre dem i senk... tror jeg.

Trener Kristoffersen er enig i at overgangene og kontringsspillet bli helt avgjørende for hvorvidt presselaget skal skape noe fremover på banen. Han innser uansett at oppgjøret trolig blir en forsvarskamp for DTs utvalgte.

- Vi skal angripe så ofte vi kan. Men når ikke klarer å angripe, så må vi forsøke å forsvare oss. Vi må nekte MIF de farlige rommene i banen, og når vi vinner ballen må vi angripe raskt, sier Kristoffersen.

På spørsmål om hva han syntes om Hellums tips om tomålsseier smiler Kristoffersen.

- Tippet han bare 2-0?

Kampen og påfølgende intervjuer ser du direkte på Drammens Tidendes nettsider fra klokken 13.50 lørdag ettermiddag.

LES OGSÅ: Hamoud forlenger med Strømsgodset

Artikkeltags