Gå til sidens hovedinnhold

Solgte ut første visning på ti minutter

Artikkelen er over 4 år gammel

Det er utsolgte kinosaler når «Fifty Shades Darker» har premiere fredag kveld.

DRAMMEN: Den røde løperen rulles ut, sjampagneglassene fylles og et festkledd publikum er ventet når «Fifty Shades Darker» har premiere på Drammen kino fredag kveld.

– Vi startet forhåndssalget av billetter 28. november. Den første salen ble utsolgt på ti minutter. Denne filmen har sitt publikum som vil se den med en gang, sier kinosjef Steinar Johansen.

Drammen kino har seks visninger av filmen både fredag, lørdag og søndag. De to største salene pluss et par mindre er satt av til den romantiske storfilmen.

– Vi forventer 1.500 besøkende på den filmen lørdag, og satser på at det blir fulle hus under alle forestillingene i helgen, sier kinosjefen.

1.400 forhåndsbilletter til forestillingen fredag er allerede solgt.

«Fifty Shades Darker» er oppfølgeren til kinosuksessen «Fifty Shades of Gray». Vi følger Christian Grey og Anastasia Steele videre på erotikkens sti i bok nummer to i E. L James bestselgende Fifty Shades-triologi.

Den siste filmen i serien, «Fifty Shades Freed» har premiere 9. februar 2018.

– Vi skal gjøre det til en Valentine's Day-event, uttalte Donna Langley i filmselskapet Universal under kinomessen Cinemacon i Las Vegas.

 

Kommentarer til denne saken