Se tyvene stjele varer for 400.000 kroner

Tyvene kom seg unna varer til en verdi av 400.000 kroner. Her kan du se bilder av det utførte tyveriet.

DEL

DRAMMEN: Den eksklusive klesbutikken Paul & Pauline på Bragernes torg hadde natt til mandag innbrudd.

LES OGSÅ: Nye varer er umulig å skaffe

Omtrent 40 jakker ble stjålet

Innbruddstyvene tok med seg omtrent 40 jakker, og varene har til sammen er verdi på omtrent 400.000 kr. Kjell Runar Nilsen ved Paul & Pauline sa tidligere til Drammens Tidende denne uken at han er i totalt sjokk.

 – Rett inn – og ut, så kjapt og proft. Den samme videoen viser at det er to unge lettbeinte menn, begge tildekket, som utfører tyveriet, og de brukte under to minutter, forteller Nilsen.

Videoopptak fra stedet viser at det har vært to innbruddstyver inne i butikken. Begge var tildekket. Det var ingen vitner til selve hendelsen, men videoen viser at de to personene forsvant fra stedet i en sølvfarget Saab 9.5 stasjonsvogn. Bilen skal være en eldre modell, muligens av en årsmodell fra midten av 1990-tallet til tidlig 2000-tallet.

LES OGSÅ: – Martin er nok glad for å få litt fred

– Ingen nye gjennombrudd

Politioverbetjent i Sør-Øst politidistrikt, Jan Henrik Håkestad, forteller at de så langt ikke har kommet lenger i etterforskningen.

–  Vi leter og aktuell bil er enda ikke funnet, sier han.

Politiet er på jakt etter alle mulige spor som kan gi noe til etterforskningen, men foreløpig er de et stykke fra noe mulig gjennombrudd.

Artikkeltags