Vold, bråk og bortvisninger

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Politiet var forberedt på en heftig kveld og natt på byen. Fredag kveld barket Godset og Mjøndalen sammen til lokalderby på Gamle Gress. Og for mange lå nervene utenpå skjorta til langt på natt. Likevel, for politiet er konklusjonen at dette var som en vanlig fredagskveld.

– Summa summarum har dette vært en rolig kveld ut fra hva vi fryktet med tanke på kampen i går. Det som går igjen er ordensforstyrrelser på utesteder, noen mindre voldsepisoder som ikke har alvorlig karakter, litt utagerende gjester og folk som har blitt bortvist som følge av utagerende atferd og ordensforstyrrelser, sier oppdragsleder i Politiet Sør-Øst, Øyvind Hammervold.

I en episode på Bragernes barket to personer sammen da en tredje skulle gå imellom. Sistnevnte endte som den skadelidende parten.

– Han fikk et lite kutt i bakhodet, sier Hammervold.

I Mjøndalen havnet to personer i slåsskamp. Politiet fikk melding om dette klokken 23.04 fredag kveld.

– Det var en voldsepisode mellom to ungdommer. En person har blitt slått til, og han blødde noe neseblod. Det er ikke snakk om en alvorlig skade. Men i frykt for at dette skulle utarte, kjørte vi inn og spredte partene. Der var det en som begynte å blande seg inn i det vi holdt på med. Han ble innbrakt til arresten, sier Hammervold.

I Drammen ble en mann i 50-årene bortvist fra sentrum etter ordensforstyrrelser på et utested. Dette skjedde klokken 01.37.

Omtrent på samme tid ble en mann i 70-årene forsøkt bortvist fra sentrum. Han etterkom ikke politiets befaling, og da ble han innbrakt til arresten.

Artikkeltags