Planlegger du å kjøre til ski-NM på Konnerud? Da bør du få med deg dette

FLERE BUSSER: Brakar setter inn flere busser på avgangene til Konnerud under NM på ski.

FLERE BUSSER: Brakar setter inn flere busser på avgangene til Konnerud under NM på ski. Foto:

Tusenvis av mennesker er ventet på Konnerud skistadion under NM-helga i slutten av måneden. Arrangørklubben oppfordrer til å sette bilen hjemme.

DEL

DRAMMEN: NM på ski arrangeres på Konnerud fra 30. januar til 2. februar. Arrangementet er ventet å bli en folkefest med tusenvis av mennesker på arenaen. Antallet besøkende kan by på trafikale utfordringer dersom forholdsreglene ikke blir fulgt.

– Vi ønsker minst mulig biltrafikk opp til Konnerud den helgen, spesielt i Konnerudgata. Vi håper at de som tar bilen kjører til Skoger og unngår Konnerud. Det kommer til å bli skiltet på E18 i begge retninger, forteller Tommy Svendsrud, som er ansvarlig for sikkerhet, trafikk og parkering under mesterskapet.

Shuttlebusser

Det vil ikke være mulig for publikum å parkere på parkeringsplassene på stadion denne helgen. Disse plassene er forbeholdt deltakere og ansvarlige. Arrangøren har imidlertid funnet et annen løsning for dem som vil kjøre bil til mesterskapet.

– Vi har leid et jorde ved Vestbygda skole. Derfra er det satt opp shuttlebusser, som skal frakte publikum opp til stadion. 150 kroner er prisen for parkering og buss, tur retur, for alle passasjerene i bilen, fortsetter Svendsrud.

Samarbeid med Brakar

I tillegg til shuttlebussene, vil Brakar sette opp ekstra busser på linjene som går til Konnerud lørdag og søndag.

– Vi setter opp ekstra busser i forbindelse med NM. Vi timer det opp mot start -og sluttider på de ulike distansene, forteller salgs -og markedssjef i Brakar, Kjersti Danielsen Nordgård.

I tillegg vil det gå flere busser opp til arenaen på torsdag og fredag.

– Det er en del skoleklasser som skal opp og se på skirenn disse to dagene, så det blir satt opp ekstra da også, fortsetter Nordgård, som oppfordrer passasjerene til å følge med på Brakars hjemmesider for mer informasjon.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken