Fyll og bråk og tagging og kniver

Artikkelen er over 3 år gammel

To personer anmeldes for bæring av kniv på offentlig sted i Drammen natt til lørdag.

DEL

DRAMMEN: Politiet hadde litt å holde fingrene i natt til lørdag. To unge menn ble pågrepet og anmeldes for bæring av kniv på offentlig sted. Politiet ble varslet etter at den ene hadde mistet kniven på gaten på Strømsø, mens de andre ble pågrepet på Café Unique på Bragernes. Begge ble avhørt og løslatt.

LES OGSÅ: Hjernerystelse etter slåsskamp

Klammeri

En mann i 30-årene ble innbragt for ordensforstyrrelse på Bragernes torg. Han hadde vært i klammeri med en dørvakt på utestedet Z, og fikk overnatte i drukkenskapsarretsen.

I løpet av natten måtte politiet også rykke ut til en leilighet ved Losjeplassen, der 40 personer deltok på en fest. Musikken var så høy at naboene klaget, og politiet sørget for at musikken ble skrudd ned.

LES OGSÅ: Tatt for å ha slått kjæresten

Til Mjøndalen

Politiet måtte også rykke ut til Mjøndalen, der fire personer ifølge politiet hadde kranglet på Gjestgiveriet. Dette løste seg da politiet dukket opp, ifølge politiets operasjonsleder Øystein Kvernes.

Derimot ble en annen person innbragt etter å ha knuffet med en dørvakt på et annet utested i Mjøndalen.

LES OGSÅ: Menn slåss om møbler

Tagging

Politiet rykket også ut til Sundland, der det var meldt om tagging.

Fire-fem ble sett løpende  fra stedet, og det viste seg at de hadde tagget ned hele den ene siden på et togsett. Ingen er pågrepet i saken.

En mann ble bragt til legevakten etter slåssing i Engene. Han var ikke edru. Vedkommende som skal ha påført mannen skadene var forduftet.

– Det har ikke vært noe veldig alvorlige hendelser, men mye smått, opp summerer operasjonsleder Øystein Kvernes.

LES OGSÅ: Drosjesjåfør angrepet av passasjer

Artikkeltags