Mann (40) omkom i ulykke

Artikkelen er over 4 år gammel

En 40 år gammel mann fra Vestfold omkom da bilen han kjørte havnet i et tre ved Gulskogen søndag. Mandag ligger den kvinnelige passasjeren fortsatt på sykehus og er ikke i stand til å avhøres.

DEL

DRAMMEN: Ved09.30-tiden søndag rykket alle nødetatene ut, etter melding om trafikkulykke ved Øvre Eikervei 66 på Gulskogen i Drammen.

Like etter klokken 10 bekreftet politiet at den mannlige føreren hadde mistet livet i ulykken.

Den kvinnelige passasjeren, som er i 30-årene fra Eiker, var ved bevissthet, men i sjokk da hun ble fraktet til Drammen sykehus i ambulanse.

– Kvinnens skader er ikke kjent, men tilstanden hennes er ikke livstruende, sier operasjonsleder Øystein Kvernes i Søndre Buskerud politidistrikt.

Kvinnen skal også ha sittet fastklemt da redningspersonell kom til stedet.

Søndag kveld var politiet på sykehuset for å snakke med henne, men på grunn av tilstanden fikk de ikke så mye ny informasjon.

Nå venter de på om obduksjonen av 40-åringen kan gi flere svar, og det skal også tas tekniske undersøkelser av bilen for å se om det var noe galt med kjøretøyet.

LES OGSÅ: Kjedekollisjon på E134 i Hokksund

Uviss årsak

Fungerende leder Fredrik Dahl av krimvakta ved Drammen politistasjon kan ikke si noe om årsaken til dødsulykken.

– Både Statens vegvesens ulykkeskommisjon og politiet har gjort undersøkelser på stedet, uten at det har gitt oss noen svar, sier krimlederen.

Den omkomne 40-åringen er sendt til rettsmedisinsk obduksjon.

Den kvinnelige passasjeren ligger fortsatt på sykehus. Politiet har snakket med henne, men hun er ikke i stand til å avgi forklaring ennå.

– Vi skal avhøre kvinnen når hun er i stand til det. Når vi har gjort det og fått svar på obduksjonen, kan det hende vi får svar på årsaken til ulykken, sier Dahl.

LES OGSÅ: Svelvikveien var stengt etter kjedekollisjon

Ingen vitner

Det var en beboer i et hus like ved som hørte et smell og meldte fra til politiet.

– Bilen har trolig kommet kjørende i retning Drammen da ulykken skjedde, sier Morten Thun, politiførstebetjent på ulykkesstedet. 

Det skal ikke ha vært vitner til ulykken.

Ulykken skjedde ved inngangen til Elveparken, like ved Øvre Eiker 66, vis a vis ligger Støa Håndverk.*

LES OGSÅ: Vei ble stengt etter front mot front

Artikkeltags