Stefan skulle bare rekke en spinningtime før jobb: – En stor overraskelse

Kristina Vinda kunne overrekke heder og blomster til Stefan Wellnitz da han gikk inn dørene onsdag morgen.

Kristina Vinda kunne overrekke heder og blomster til Stefan Wellnitz da han gikk inn dørene onsdag morgen.

Da Stefan Wellnitz kom inn dørene til Drammensbadet, ble han overøst med blomster, musserende drikke, ballonger og årskort. Han var gjest nummer fire millioner.

DEL

DRAMMEN: Inngangspartiet til Drammensbadet har fått kjørt seg siden anlegget på Marienlyst åpnet dørene for første gang i 2008. Ja, det har faktisk fått gjennomgå såpass mye at de i fjor høst erstattet hele sulamitten med en splitter ny inngang.

Og det var denne Stefan Wellnitz gikk gjennom tidlig onsdag klokken 06.37. Han skulle bare rekke en spinningtime før jobb da han ble stoppet på vei mot rondellen.

Det han ikke visste var at han var besøkende nummer fire millioner. Daglig leder i Drammensbadet KF, Kristina Vinda, sto klar og overøste den treningsvillige innflytteren fra Tyskland med gaver, alkoholfri sider, blomster og et årskort.

– Det er helt fantastisk. Jeg ble kjempeoverrasket, sier Wellnitz til Drammens Tidende.

– Først trodde jeg det var en vits, at det var noen som tullet med meg.

Han har vært en flittig bruker av Drammensbadet de siste årene. Både når han tar med sine døtre til badeanlegget, og når han går alene for svømming og spinningtimer. I den sistnevnte kategorien er det som regel slik at han får unna treninga før arbeidsdagen starter.

– Det er mye lettere å komme seg opp av sengen tidlig om morgenen, så derfor gjør jeg det. Det er grenser for hvor mye man har lyst til å trene etter jobben, sier han.

Daglig leder i Drammensbadet KF, Kristina Vinda, hadde forberedt seg til besøkende nummer fire millioner.

– Det er veldig mange mennesker som har vært på Drammensbadet siden åpningen. Vi visste at nummer fire millioner ville komme tirsdag kveld eller onsdag morgen, så vi var forberedt, sier hun.

Artikkeltags