Kranglet om hund i bil – skallet til taxisjåfør

Artikkelen er over 2 år gammel

Da taxisjåføren ikke gikk med på å ha hund i bilen, ropte den kvinnelige passasjeren på sønnen (17). Det hele endte med at sjåføren måtte utløse voldsalarmen.

DEL

DRAMMEN: Ved halv tre-tiden i natt var en kvinnelig festdeltaker på Austad på vei til å dra hjem med to hunder. Hun hadde bestilt drosje, og forteller selv at hun ved bestilling opplyste om at det også skulle være hunder med i bilen.

– Det skal ha vært uenighet med hensyn til hundene. Det er mulig sjåføren ikke ville ha hund i bilen, noe som for så vidt ikke er unaturlig, sier Erik Gunnerød, operasjonsleder i politiet.

Situasjonen eskalerte fra munnhuggeri til en krangel.

Skallet til og slått i ansiktet

– Sjåføren skal ha sagt at han ønsket ekstra betaling for dette, da skal kvinnen ha gått. Sjåføren holdt henne tilbake, og det har blitt en krangel i forbindelse med dette, sier Gunnerød.

Kvinnen hadde da ropt på sin 17 år gamle sønn som var i nærheten. Det hele endte med vold, og sjåføren skal ha blitt skallet til og slått i ansiktet av sønnen.

Sjåføren utløste da voldsalarmen i bilen og opplyste til sentralen at han var blitt banket opp. Politiet reiste opp og kom ganske raskt til Austad.

Løp fra stedet

Da hadde mor, sønn og to hunder løpt fra stedet. De blir raskt innhentet av politiet.

Sjåføren ble kjørt til legevakt av politiet.

17-åringen er nå siktet for vold.

– Sønnen i denne saken stiller seg uforstående til dette, sier Gunnerød.

Artikkeltags