Mann falt fra vindu under nachspiel – fraktet til Ullevål

En mann ble sendt til Ullevål sykehus med uavklarte skader etter en fallulykke fra en leilighet ved Bjørnstjerne Bjørnsons gate lørdag morgen. Omstendighetene rundt ulykken er uklare, og politiet har ennå ikke fått avhørt mannen.

DEL

DRAMMEN: Brannvesen og ambulanse rykket lørdag morgen ut til en bolig ved Bjørnstjerne Bjørnsons gate i Drammen. Her skal det ha vært en ulykke der en person skal ha falt fra et vindu.

– Det er mulig det har vært en ulykke der, uttalte Øystein Eikedalen, operasjonsleder i Sørøst Politidistrikt.

En mann i 30-årene skal ha falt fra vinduet i annen etasje. Dette skal ha skjedd i forbindelse med et nachspiel der en gruppe på fem andre jevnaldrende også var til stede. Det foreligger ingen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt. Mannen ble fraktet til Ullevål sykehus. Politiet har ikke fått avhørt ham i dag da sykehusets beskjed til dem er at det ikke er mulig å gjennomføre avhør lørdag.

Omstendighetene var uklare da Drammens Tidende snakket med politiet like før klokken sju lørdag morgen. Det virker altså å være en ulykke selv om en person også ser ut til å ha hoppet.

Fremstår underlig

– Det fremstår litt underlig nå. Vi vet ikke nå om dette er brannrelatert eller hva som skal ha fått personen til å hoppe, sier Eikedalen.

Både brannvesen og ambulanse var på stedet først, og det tok tid før de varslet videre til politiet.

Skadeomfanget er uklart. Vedkommende skal ha falt ut av et vindu i andre etasje.

Klokken 08.00 bekrefter operasjonsleder Arild Alfheim at det dreier seg om en fallulykke. Men omstendighetene og foranledningen til det som skjedde er fortsatt uklare.

– Vi er på stedet fortsatt og gjør noen undersøkelser. Det er ikke på nåværende tidspunkt grunn til å tro at noen andre er involvert, og det er å anse som en fallulykke, uttalte Alfheim lørdag morgen.

Skal avhøre skadelidte

Klokken 15 samme dag er det fortsatt uklare omstendigheter rundt ulykken. Politiadvokat Torje Arneson forteller at de har avhørt vitner, men ikke mannen som skadet seg.

– Det var flere til stede på nachspielet, men vi går ikke ut med hva vitner har sagt i saken nå. Vi har avhørt vitner som har vært til stede under hendelsen, sier Arneson til Drammens Tidende.

Politiet har opprettet en undersøkelsessak, men ingen personer har status som mistenkt eller siktet i saken. Politiet må få snakket med mannen som nå er på Ullevål sykehus for å få et bedre bilde av hva som har skjedd.

– Vi er interesserte i å høre hva skadelidte har å si. Og vi skal prøve igjen med et avhør av ham i morgen, sier Arneson.Artikkeltags