Kjenning av politiet pågrepet etter gullsmedbrekk

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter noen timers politijakt med patruljer og helikopter har politiet pågrepet én person for gullsmedinnbruddet i Drammen.

DEL

Vil du starte dagen med en oppsummering av de viktigste nyhetene? Klikk her for å få DTs nyhetsbrev i innboksen hver morgen

DRAMMEN: Like etter klokken 09.00 tirsdag morgen kan politiet fortelle at de har pågrepet en mann etter innbruddet hos Mestergull i Nedre Torggate.

– Vi har pågrepet en person på en adresse på Åssiden. Det er en lokal mann i 30-årene som er godt kjent for politiet fra tidligere, forteller operasjonsleder Arild Ølberg.

Det er funnet gjenstander på adressen som politiet mener kan knyttes til innbruddet.

Overvåkningsvideoen fra innbruddet viste at en mann knuste ei rute i forretningen, tok med seg en del gjenstander fra utstillingen og løp fra stedet.

Ut i fra videoen jaktet politiet på en konkret person i morgentimene tirsdag. Flere patruljer og politihelikopteret bisto i søket. Konkrete adresser ble sjekket.

– Ut i fra bildene er vi sikre på at vi har tatt rett person. Han skal avhøres i formiddag, sier Ølberg. Etter avhør er den pågrepne tatt hånd om av helsevesenet.

Politiet fikk melding om at alarmen hadde gått i forretningen litt før klokken 05.30 tirsdag morgen.

Da var ett vindu knust på stedet og en del gjenstander stjålet. En del gjenstander lå også strødd utover Nedre Torggate.

Politiet vet foreløpig ikke hvor store verdier mannen fikk med seg fra gullsmeden, men sa tirsdag morgen at det dreier seg om et x antall tusen.

LES OGSÅ:

Artikkeltags