Mye fyll og bråk på byen i natt

Foto:

Hissige folk, overstadig berusede personer og promillekjøring er noe av det politiet har hatt å holde på med natt til søndag.

DEL

DRAMMENSDISTRIKTET: Ved midnatt måtte politiet ta seg av en ung mann på under 20 år. Han var overstadig beruset, og helt ute av stand til å ta vare på seg selv. Han fikk overnatte i arresten.

Klokken 00.13 fikk politiet melding om bråk i Slemmestad. En mann i 50-årene ble bortvist fra sentrum etter at han hadde oppført seg dårlig og vært kranglete på et utested.

Klokken 00.57 kom det melding om bråk på et utested på Slemmestad. En mann i 20-årene ble pågrepet etter at han hadde utført skadeverk inne på et utested. Mannen ble kjørt til arresten i Drammen.

Klokken 01.01 ble en mann bortvist fra Drammen sentrum etter at han hadde forsøkt å stjele varer fra en kiosk.

Klokken 01.23 ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært et ordensproblem.

Klokken 02.03 stanset politiet en bil i Slemmestad, der føreren framsto som beruset. Bilføreren var en mann i 30-årene. Nødvendige prøver er tatt.

Klokken 02.30 stanset politipatruljen en bilfører på Tangen. Mannen i 20-årene er siktet for promillekjøring, og ble tatt med inn for nødvendige prøver.

Klokken 03.00 ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum etter en krangel med en ung dame.

Klokken 03.01 ble en mann bortvist fra sentrum. Han var hissig, og ville ikke høre på pålegg fra patruljen, men unngikk anmeldelse.

Klokken 03.16 ble en mann i begynnelsen av 20-årene bortvist fra sentrum.

Klokken 03.31 på Bragernes ble en mann i begynnelsen av 20-årene satt i arresten og anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

Klokken 03.32 ble en mann i slutten av 50-årene anmeldt for å ha urinert på et bygg på Bragernes torg. Han ble samtidig bortvist fra sentrum.

– Det har vært en god del småting, men heldigvis ikke noe alvorlig, oppsummerer politiets operasjonsleder Merete Kvaal.

LES OGSÅ:Artikkeltags