Leter etter personer som har stukket av fra trafikkulykke

Foto:

Søndag kveld melder politiet at de leter etter tre personer som har stukket av fra en trafikkulykke.

DEL

DRAMMEN: Politiet skrev i en Twitter-melding søndag kveld at de søkte etter en mann og dame som har stukket av til fots fra et trafikkuhell ved Eikhaugen i Drammen.

Operasjonsleder Marius Knutsen forteller til Drammens Tidende at det er en bil som har kjørt ut, og at det er store skader på bilen. De vet foreløpig ikke hva årsaken til ulykken er, eller hvorfor de har dratt fra stedet.

Personen som har meldt ifra om hendelsen har observert ulykken. I Twitter-meldingen står det at personene mulig er østeuropeiske og snakker engelsk. Mannen er ikledd oransje/rød genser, mens damen har lyst hår i hestehale samt på seg en rosa/oransje genser.

Knutsen kunne tidligere søndag kveld fortelle at de lette etter ytterligere en person som skal være involvert i ulykken samt at bilen som var involvert ikke hadde skilter.

Klokken 20.00 opplyser Knutsen at politiet har gjort nødvendige undersøkelser i bilen, og at den nå er fjernet fra stedet.

– Vi vet ikke hvem de er, men vi har funnet ut hvem som eier bilen, og han har vi ikke fått kontakt med. Per nå vet vi ikke hvem som er mistenkt, men det er interessant å få snakke med bileier.

Politiet har nå avsluttet det aktive søket i området. Saken går videre til etterforskning.

Bilen har kjørt i autovernet inne på et industriområde.

Foto:

Artikkeltags