«Vanlig natt til søndag» i Drammen: Slagsmål og urinering på torget

Foto:

DEL

DRAMMEN/ØVRE EIKER: Politiet i Drammen sentrum har hatt nok å gjøre i natt, men også politiet stasjonert ut i Øvre Eiker måtte rykke ut i natt etter melding om at fulle, mørkkledde personer vasa rundt i veibanen.

Så dukket den ene hendelsen etter den andre opp i Drammen sentrum. Klokka halv to og ti på halv tre skrev politiet at de hadde rykket ut til slagsmål i sentrum, begge ved utesteder i sentrum.

I det første slagsmålet ble to personer i 20-åra bortvist, mens det i slagsmålet 50 minutter senere ble arrestert to menn i 20-åra. Den ene parten i slagsmålet skal ha blitt slått i hodet og ble framstilt for lege.

Men disse to slagsmålene er ikke de eneste som har vært i natt.

– Det er i hvert fall de to. Vi har forsøkt å twitre de fleste slagsmålene, men det har vært litt fler enn de to. De har liksom sklidd litt inn i hverandre når de har skjedd på samme tidspunkt. Det har vært en god del slagsmål, det er på grunn av fulle folk som har kjegla og knuffa og ikke klart å oppføre seg, sier oppdragsleder for Buskerud i Sør-Øst politidistrikt, Tommy Sollie, til Drammens Tidende.

– Jeg vil si det er en vanlig natt til søndag. Det er mye folk i byen, og da blir det litt knuffing og dytting. Natt til i går var mye roligere.

Flere festklager

I tillegg til slagsmål har det vært flere bortvisninger i sentrum. Blant annet på grunn av urinering på offentlig sted og aggressive, berusede personer.

Politiet har også fått en del støymeldinger, at det har vært mye fester.

– Vi har ikke hatt kapasitet til å ta det. Det er kjedelig for dem som ikke får sove. Vi spør om de har snakket med de på festen om det er nærmeste naboen og de kjenner personen. Men det er klart, vi spør om det, men om de som ringer synes det er ubehagelig skjønner vi at folk ikke ønsker å oppsøke festen selv, sier Sollie.

– Har vi kapasitet, tar vi det. Nattero er nattero. Og noen ringer etter å ha forsøkt å snakke med naboen, men de tok ikke hintet.

Litt før klokka fire i natt bisto politiet også to bilførere etter et trafikkuhell i Tordenskioldsgate. Det skal ha vært amper stemning, og politiet hjalp til med meklingen.

Foto:

Artikkeltags