Lyst til å bade? Se her

BADING: Visste du at du til enhver tid kan finne ut nøyaktig hvor mange grader byens mest populære badesteder holder - uten å dyppe tåa i vannet?

BADING: Visste du at du til enhver tid kan finne ut nøyaktig hvor mange grader byens mest populære badesteder holder - uten å dyppe tåa i vannet? Foto:

Sola varmer godt for tiden. Hva er vel ikke mer forfriskende enn en dukkert på et av byens badesteder? Her får du badetemperaturene.

DEL

DRAMMEN: Drammen kommune har en digital tjeneste som gjør at du til enhver tid kan finne ut nøyaktig hvilket vann som er varmest i området. Og det kan du naturligvis sjekke hjemmefra eller på mobilen.

Da Drammens Tidende skrev om tjenesten i fjor sommer, var det fire badesteder som ble målt – nå har to steder til blitt inkludert.

I skrivende stund holder samtlige av byens seks mest populære badesteder over 20 grader. Akkurat nå får du det varmeste vannet i Stordammen med sine 22,9 grader, med både Landfalltjern og Blektjern hakk i hæl:

Ifølge tjenesten holder Stordammen hele 6,1 grader høyere vanntemperatur enn samme dag i fjor.

På foreløpig «siste plass» finner vi Bragernes strand, men det er ikke mye som skiller til teten.

På alle badestedene hvor det foretas slike målinger er det satt opp en QR-kode, slik at du kan skanne den med mobilen og komme rett til nettsiden.

Der kan du blant masse annet nyttig finne ut hvor varmt det er i lufta til enhver tid på stedene, samt når på dagen det er aller varmest.

LES OGSÅ:

Artikkeltags