Gå til sidens hovedinnhold

Bjørn Petter Ingebretsen er ny hovedtrener i Strømsgodset

Artikkelen er over 6 år gammel

For de fleste som følger Strømsgodset er Bjørn Petter Ingebretsen (48) et kjent navn. Dette er mannen som nå tar over etter David Nielsen, på sin egen 48-årsdag.

DRAMMEN: Bjørn Petter Ingebretsen har vært i Strømsgodset siden 2006, i flere forskjellige roller, senest som assistenttreneren til David Nielsen.

Hele tiden har hovedfokuset hans vært de unge talentene, og han kom også fra en talentutviklerrolle i Buskerud Fotballkrets.

48-åringen er fra Flisa i Hedmark, hvor han også spilte fotball som yngre. Før han startet i fotballkretsen, jobbet Ingebretsen ved Hassel fengsel i Skotselv.

Ingebretsen har også vært spillerutvikler i Lyn da Oslo-klubben spilte i eliteserien. Denne jobben hadde han samtidig som sønnen Bjarne spilte i klubben. Bjarne Kortgaard Ingebretsen (27) er nå assistenttrener i Mjøndalen.

Pappa Bjørn Petter holder for tiden på med UEFA Pro-lisenskurset. Kurset varer i 18 måneder, og Strømsgodsets nye hovedtrener startet i oktober 2014.

Bjørn Petter Ingebretsen har aldri tidligere vært hatt en hovedtrenerjobb i toppfotballen. Så gjenstår det å se hva som skjer hos de marineblå fra Drammen når kalenderen viser november.

Han har for øvrig bursdag i dag, 26. mai. Det er med andre ord litt av en bursdagsgave Ingebretsen har fått på 48-årsdagen sin.

Andre saker om samme tema:

Kommentarer til denne saken