Lars Iver Strand får massiv leserstøtte

Lars Iver Strand forlater Strømsgodset til fordel for 1. divisjonsklubben Sandefjord.

Lars Iver Strand forlater Strømsgodset til fordel for 1. divisjonsklubben Sandefjord. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Etter at det ble kjent at Lars Iver Strand trolig ikke får ny kontrakt i Strømsgodset, har støtten haglet inn fra leserne.

DEL

DRAMMEN: Av de 340 leserne som har stemt i en avstemning på dt.no, ønsker hele 70 prosent at Godset skal gi Strand nytt kontraktstilbud. 21 prosent sier nei, og 9 prosent vet ikke.

«Hjertelig ønsket»

Også i kommentarfeltene er støtten til den skadeforfulgte finnmarkingen merkbar:

«Synes det er litt merkelig om LIS ikke får et tilbud om en ny kontrakt når han selv ønsker å bli. Han har vel selv forståelse for at han må akseptere den sunne konkuransen som er innad i laget om dagen, noe som kun er positivt for han selv og medspillerne», skriver KATharaldsen.

Kim Underberg Rolund skriver følgende: «Hvor er tilbudet vi alle har ventet på? Kontraktforlengelse hos Lars Iver Strand? Signer 1års kontrakter om nødvendig! Men vi veit alle at han er Hjertelig ønsket på Marienlyst kommende sesong.»

«Lars Iver har det lille ekstra»

Andre har litt mer forståelse for Godsets tilbakeholdenhet:

«Jeg tror alle parter ønsker Lars Iver på banen, men problemet er ikke i det rent sportslige, men heller skadeproblemer og den slags. Litt samme situasjon som Andre Hanssen ifjor, selv om jeg føler Lars Iver har det lille ekstra vis-a-vis Hanssen», skriver Daniel Kristiansen.

Det er fortsatt et ørlite håp for at Strand forblir marineblå, foreløpig er det ingen i Godset-ledelsen som vil bekrefte at midtbanespilleren er ferdig i klubben. Sportssjef Jostein Flo befinner seg på Gran Canaria og er ikke tilgjengelig for spørsmål.

Strand kom til Strømsgodset fra Vålerenga før årets sesong. Totalt har han spilt 20 kamper, hvorav åtte fra start.

Finnmarkingen godtok også et lønnskutt på 75 prosent ved overgangen, i håp om å redde karrieren.

– Veldig hyggelig å høre

Strand setter stor pris på tiltroen han blir gitt av dt.nos lesere, og har svært lyst til å ikle seg Godsetdrakta også neste sesong.

– Det er selvfølgelig veldig hyggelig å høre og en tilbakemelding jeg setter stor pris på, sier Strand til dt.no.

Ifølge Strand har han ikke hørt noe nytt fra klubben, men håper på en snarlig avklaring. Den siste uken har flere klubber meldt sin konkrete interesse for  finnmarkingen.

–Det har ikke skjedd noe nytt per dags dato, men jeg regner med en rask avklaring og håper det blir snart både for klubben og min egen del, sier Strand.

– Hvilke klubber har meldt sin interesse for deg?

– Jeg ønsker ikke å gå inn det på nåværende tidspunkt, men det er noen som har vist interesse, sier Strand.

– Tippeligaklubber?

– Ja, alle er tippeligaklubber, sier Strand.

Han skryter av Strømsgodset og Drammen, en klubb og en by han trives svært godt i.

– Det minner meg om det jeg var vant til fra tiden min i Tromsø, med åpne og hyggelige folk både på og utenfor banen. Hele året har vært en kjempestor opptur og trivselen er på topp. Jeg har fått mange gode kamerater i klubben og det er utrolig mange som  bryr seg og engasjerer seg i Godset, noe som er utrolig positivt, sier Strand.


LES PÅ DT+: Scoringen mot VIF er et høydepunkt for Strand

LES OGSÅ: – Lars Iver er et skup hvis vi får han skadefri

LES OGSÅ: Disse har fått nye tilbud av Godset

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken