Riise kjøpte tomt i Drammen. Nå slutter han på Malta

SKAL FLYTTE TIL DRAMMEN: Eks-landslagsstjerna John Arne Riise.

SKAL FLYTTE TIL DRAMMEN: Eks-landslagsstjerna John Arne Riise. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den tidligere Liverpool-profilen John Arne Riise gir seg som sportsdirektør for den maltesiske klubben Birkirkara.

DEL

MALTA: – John Arne synes oppholdet på Malta var gøy. Han føler treneryrke er noe for han, er klar for større oppgaver, sier Riises manager Erland Bakke til Dagbladet.

Bakke sier at den tidligere landslagsbacken hadde en kontrakt på fire måneder, som han selv ikke ønsket å forlenge,

Dagbladet skriver videre at 38-åringen rettes fokuset mot Norge. Der har Riise og samboeren Louise Angelica kjøpt en tomt på Kniveåsen.

Fra Drammen er det kort vei både til Oslo og familie i Tønsberg og Moss.

– Samtidig er Drammen en by, men roligere enn Oslo, og som vi synes har mye fint å by på. Personlig liker jeg godt Kjøsterudjuvet hvor vi kan gå turer, området har også mange steder vi kan stå på ski og løpe litt når vi har lyst. Ellers er jo Drammensbadet et flott anlegg. Vi har også stor sans for Papirbredden, fortalte Riise Drammens Tidende tidligere i år.

Riise har tatt trenerutdannelse. Han har også vært tydelig på at han kunne tenkt seg å jobbe for Strømsgodset – dersom det er mulig.

– Det er vel det som er ganske opplagt, siden jeg bor i Drammen. Akkurat nå har de en veldig god trener der, men det er klart; Godset er absolutt en fantastisk fin fotballklubb det hadde vært veldig gøy å jobbe med, sa han til TV 2 tidligere i mars.

Da Drammens Tidende kontaktet Riise samme dag, var beskjeden klar:

– Hei. Jeg er klar, jeg.

– Alltid hyggelig når noen sier noe positivt om Strømsgodset. Ellers ingen kommentar.

Strømsgodsets daglige leder Dag Lindseth Andersen uttalte imidlertid at klubben ikke hadde ledige stillinger, og at en eventuell Riise-ansettelse var en uaktuell problemstilling.

– Men når John Arne etablerer seg i Drammen er han naturligvis velkommen til å stikke innom for en fotballprat, skrev Andersen i en tekstmelding.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken