Slik takker Stian Ohr for seg og legger opp

Dt.nos lesere har tidligere kåret Stian Ohr til årets beste spiller mens han fortsatt spilte i Strømsgodset. Nå har han lagt opp.

Dt.nos lesere har tidligere kåret Stian Ohr til årets beste spiller mens han fortsatt spilte i Strømsgodset. Nå har han lagt opp.

Artikkelen er over 5 år gammel

Les hele pressemeldingen, der Mjøndalen-spiller og tidligere SIF-profil Stian Ohr meddeler at han legger opp som fotballspiller.

DEL

Under kan du lese Stian Ohrs egen pressemelding ord for ord:

Når ankler og knær krangler og etter å ha gjennomgått to operasjoner har jeg kommet til at det er på tide på å pensjonere seg som fotballspiller. Kroppen skal jeg ha med meg resten av livet også.

Nå ser jeg framover mot andre utfordringer.  Mens jeg har spilt i Mjøndalen har jeg hatt en krevende fulltidsjobb som Key Account Manager ved siden.  Nå gleder jeg meg å konsentrere meg fullt og helt om min sivile yrkeskarriere.  Jeg håper her at jeg kan ta med meg det jeg har lært gjennom fotballen om ambisjoner, forberedelser og en strukturert hverdag.

Selv om jeg har kontrakt med MIF ut sesongen, synes jeg tidspunkt for å legge skoene på hylla er riktig.  Det er lite realistisk og lite framtidsrettet at jeg vil komme tilbake på et nivå i løpet av høsten som gjør at MIF vil få særlig nytte av meg.  Derfor har jeg foreslått overfor klubben at  jeg går ut av kontrakten nå; de kan spare lønnsutgiftene resten av kontraktsperioden og jeg får satse på nye områder.  Kanskje kan frigitte midler gjøre det mulig å hente inn en ny spiller i dette overgangsvinduet?  I tida mi i MIF har det skjedd mye positivt.  Klubben har etablert seg som et godt Adeccoliga-lag, og har en del spennende unggutter på gang.  En halvskadet snart 36 åring skal i alle fall ikke stå i veien for deres utvikling.

Fotballen har betydd mye i livet mitt, og jeg er takknemlig for det jeg har opplevd og lært i de klubbene jeg har vært.

  • 2 junior NM med Molde i 1996 og 1997
  • 2 senior NM (med Vålerenga i 2002 og Molde i 2005)
  • Spilt 20 aldersbestemte landskamper og 1 A-landskamp
  • Spilt 243 Tippeligakamper etter debuten i Molde i 1995 (Molde, Start, VIF, Stabæk,SIF)
  • Spilt 118 Adecciligakamper (Hødd, Start og MIF)
  • Spilt en rekke Europacupkamper for Molde og Stabæk

Jeg har ingen ambisjoner om å bli fotballtrener.  Nå vil jeg bruka tida mi på familie og ei sivil arbeidskarriere, og bare følge fotballen som en interessert tilskuer fra sidelinja.  Og så skal det bli godt å ha fri om helgene.

LES OGSÅ: Stian Ohr legger opp på dagen

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags