Oustorp har signert for Glassverket

Geir Oustorp har signert for ett år og fortsetter som assistent for Kenneth Gabrielsen i Glassverket.

Geir Oustorp har signert for ett år og fortsetter som assistent for Kenneth Gabrielsen i Glassverket. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Den tidligere DHK-treneren Geir Oustorp fortsetter i trenerteamet til Glassverkets eliteserielag.

DEL

DRAMMEN: Med Geir Oustorp inn i trenerteamet fikk Glassverket en dimensjon til denne sesongen.

Spillerne har fått tettere oppfølging, og hovedtrener og markedssjef Kenneth Gabrielsen har fått enda en dyktig sparringspartner.

Gabrielsen har lenge vært klar på at han ønsker å beholde Oustorp i trenerteamet, og nå har han fått signaturen til Oustorp for ett år.

– Jeg har hatt en følelse av at vi kom til å bli enige, sier Gabrielsen.

I mai er Oustorp ferdig utdannet Master Coach. Det er den høyeste trenerutdannelsen i Norges Håndballforbund, og gjør at Oustorp ville vært kvalifisert til å gå rett inn i en trenerjobb i en europeisk toppjobb.

Sandefjordingen har ikke hatt mangel på andre henvendelser, og takket blant annet takket nei til hovedtrenerjobb for Skrim, som har rykket opp til eliteserien.

– Det er moro å se treneryrket fra en litt annen side enn som hovedtrener, og jeg har fått gode tilbakemeldinger i Glassverket, sier Oustorp.

Han vil være en del av trenerteamet, og ha fokus på individuell utvikling. Oustorp skal ha en trening i uken for A-laget og for juniorlaget, i tillegg til å være med på andre trener og kamper.

– Jeg har stor tro på både klubb- og spillerutviklingen i Glassverket, og neste år håper jeg vi tar enda et skritt videre, sier han.

Oustorp jobber også som innsatsleder i Søndre Buskerud politidistrikt. Han sier at det kun hadde vært aktuelt å si ja til en hovedtrenerjobb dersom det er en 100 prosent stilling.

– Det er krevende å ha hovedansvaret og jobbe. Det lærte jeg fra tiden i DHK, sier Oustorp, som gleder seg til å ta fatt på en hel sesong med Glassverket. 

Artikkeltags