Denne undergangen stenges i sommer

STENGES: Denne undergangen på Strømsø stenges i sommer. Grunnen er arbeidet med å utvide Bjørnstjerne Bjørnsons gate fra to til fire felt.

STENGES: Denne undergangen på Strømsø stenges i sommer. Grunnen er arbeidet med å utvide Bjørnstjerne Bjørnsons gate fra to til fire felt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Undergangen på Strømsø mellom Tamburgata og Museumsparken/Drammen videregående skole stenges i sommer. De første ukene ventes det mye støy.

DEL

DRAMMEN: Grunnen til at undergangen Flisebekken stenges fra denne uka og fram til uke 32 (7.-13. august) er arbeidet med å utvide Bjørnstjerne Bjørnsons gate fra to til fire felt fra Tamburgata til Telthusgata, det melder Statens vegvesen på sin nettside.

I perioden undergangen er stengt vil syklende og gående bli ledet til undergangen i Konnerudgata i stedet.

Ifølge Statens vegvesen vil arbeidene med undergangen Flisebekken, mellom Tamburgata og Museumsparken/Drammen videregående skole, være svært støyende de første ukene, og dette vil være til plage for berørte naboer. Arbeidet vil foregå på dagtid.

Prosjektleder Tom Hedalen i Statens vegvesen forteller at det er arbeidet med å forlenge kulverten, undergangen, som skal gjøres nå de neste ukene.

Støynivået i det videre arbeidet utover sommeren vil være moderat ifølge veivesenet.

MER OM VEIARBEIDET I BJØRNSTJERNE BJØRNSONS GATE:

Artikkeltags