Ruster seg for valgkamp i nytt lokale

I GLOBUSGÅRDEN: Ståle Sørensen og Miljøpartiet De Grønne har flyttet inn i Globusgården. Her skal de være til valget i september.

I GLOBUSGÅRDEN: Ståle Sørensen og Miljøpartiet De Grønne har flyttet inn i Globusgården. Her skal de være til valget i september. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Miljøpartiet De Grønne har flyttet inn i Globusgården. Der blir de til valget til høsten er ferdig.

DEL

DRAMMEN: På gateplan i Globusgården har Miljøpartiet De Grønne sikret seg et valgkamplokale. Midt i blinken for partiet som har vern av Globusgården på sitt program synes gruppeleder Ståle Sørensen, som i tillegg har en elsykkelspesialist og en kommende bruktbutikk som nabo. I lokalet har partiet tenkt å være til stortingsvalget i september er over.

– Dette skal være et lavterskeltilbud, ikke bare for medlemmer, men også for andre som er interesserte i grønne tanker og ideer, sier Sørensen..

Å leie lokalet gjør et stort innhogg i partiets budsjett, men Sørensen tror det er verdt det.

– Vi skal skape liv og røre, og gjøre valgkampen til noe mer enn bare oss selv, sier han.

I tillegg til å huse gruppemøter for partiet og være fast arbeidssted for valgkampkoordinatoren, er planen å ha ulike arrangementer i lokalet.

I underetasjen er det en stor scene og plass til 65 mennesker. Konserter, foredrag, sykkelreparasjonsverksted og humlekasseverksted som noe av det som skal foregå her.

Lokalet åpnes med et arrangement torsdag, og valgkampen starter de til helgen.

LES OGSÅ:

Artikkeltags