Ikke vær redd, sommeren er ikke over riktig ennå

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Ikke pakk bort badetøyet.

DEL

DRAMMEN: I helga har vi hatt et fantastisk vær i Drammen, med temperaturer rundt 30 grader.

Det har vært varmt, deilig – og kanskje litt slitsomt. Men de fleste kan nok skrive under på at det har vært deilig med noen skikkelige sommerdager.

Er du av typen som lar deg irritere av folk som sitter inne og ser på tv, kan du be dem ta på seg sommerklærne og gå ut og nyte sommerdagene som kommer. For til uka kommer regnet.

– Det er noe skyer i Drammen i kveld, men det ser ut som det blir nok en varm dag i morgen. Det kan bli noe tildekkende skyer utover dagen, men sola skinner nok gjennom skylaget, forteller vakthavende meteorolog, Martin Granerød, til Drammens Tidende.

Saken fortsetter ...

SKYER: Søndag kveld ligger det en del skyer over Drammen. Men foreløpig ser det ut til at vi slipper unna kjøligere temperaturer og regn.

SKYER: Søndag kveld ligger det en del skyer over Drammen. Men foreløpig ser det ut til at vi slipper unna kjøligere temperaturer og regn. Foto:

Noe nedbør i løpet av uka

På tirsdag vil vi få opp mot 25 grader i elvebyen og distriktet rundt, men på kvelden vil det muligens komme noe regn.

– Dette ser ut til å vare over natta og gir seg onsdag ettermiddag, forteller Granerød.

Han presiserer at værvarselet mot slutten av uka foreløpig er noe usikkert, men at det ser ut som at det skal bli fint og temperaturer opp mot 20–25 grader på torsdag og fredag. Helga ser foreløpig noe varierende ut.

Men det er ikke på tide å finne fram ulltøyet og pleddet riktig ennå.

– Det er for tidlig for høstvær. Den norske sommeren er varierende, vi hadde noen uker varme i juni, før det ble kaldt første del av juli. Så ble det varmt igjen, så det er naturlig at temperaturene blir lavere en periode.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken