MJØNDALEN: Etter det Drammens Tidende erfarer er Vegard Hansen ferdig som trener i Mjøndalen Fotball. MIF-spillerne skal ha fått beskjed om dette før torsdagens trening.

Hansen skal også være ferdig i klubben. Kevin Nicol overtar, etter det DT vet, som midlertidig hovedtrener.

Mjøndalen har innkalt til pressekonferanse på Consto Arena kl. 16.30, og der vil styreleder Trond Stabekk og Vegard Hansen være til stede. MIF melder at det ikke vil bli gitt noe informasjon før pressekonferansen.

Vegard Hansen er en trenerlegende i Mjøndalen, og har vært hovedtrener siden 2006 – i hele 17 år. Hansen førte MIF fra 3. divisjon til Eliteserien. De brune rykket opp på øverste nivå etter seier over Brann i kvaliken høsten 2014. Et stykke fotballeventyr.

Det ble nedrykk i 2015, men moingen tok bruntrøyene tilbake til eliten før 2019-sesongen.

Da ble det tre strake år i Eliteserien, etter å ha klort seg fast i 2019 og 2020. Men 2021-sesongen ble en stor nedtur som endte med sisteplass og nedrykk, og nedturen har fortsatt i 1. divisjon i 2022.

Etter en god start er det blitt kun én seier på de siste tolv seriekampene, pluss exit i 2. runde av NM. MIF har rast ned til 10. plass, og etter 4-0-tapet hjemme for Sogndal sist så det bekmørkt ut.

Nå er altså, etter det DT erfarer, Vegard Hansen, ferdig som Mjøndalen-trener.

Saken oppdateres