DRAMMEN/MJØNDALEN: Disse kampene kan du se direkte på Drammens Tidendes nettsider.

Amedia og Nettavisen har, sammen med Polaris og Schibsted, inngått en avtale om å vise treningskampene fra det spanske fotballparadiset.

Alle de norske treningskampene fra Marbella vil bli vist på Direktesport, og vil være tilgjengelig for deg med et abonnement med Drammens Tidende eller en annen Amedia-avis.

En foreløpig sendeplan og oversikt over lagenes kamper er nå kommet, men det kan bli endringer.

Strømsgodset går løs på nok en sesong i Eliteserien. Etter planen er SIF-mannskapet i Marbella fra 14. til 25. februar, og skal i utgangspunktet spille to kamper.

Per nå er Godset satt opp mot Sogndal fredag 18. februar (15.00) og mot Brann torsdag 24. februar (16.00). Begge motstandere er 1. divisjonslag.

Mjøndalen, som rykket ned i 1. divisjon, har planlagt Marbella-opphold 21.-28. februar. Én kamp står på menyen. Det er planlagt match mot 1. divisjonskollega Åsane fre.dag 25. februar (17.00)

Ellers ble det på slutten av fjoråret kjent at Drammens Tidende har sikret seg rettighetene til samtlige av Strømsgodsets treningskamper på Marienlyst de neste fem årene. I årets sesongoppkjøring innebærer det per nå matchene mot Odd 5./6. mars og HamKam 26./27. mars.

Drammens Tidende har ikke rettigheter til å vise Mjøndalens treningskamper på Consto Arena, men kan sende enkelte treningskamper på bortebane - inkludert det nevnte oppgjøret i Marbella.

Seriestart i Eliteserien og 1. divisjon er helga 2. og 3. april.