Gå til sidens hovedinnhold

Drammenser med i «Kompani Lauritzen»

Artikkelen er over 1 år gammel

Skuespiller Edward Schultheiss (43) er blant de 14 kjendis-rekruttene.

DRAMMEN: I realityserien «Kompani Lauritzen» følger man 14 kjendiser som gjør ulike militære øvelser på Setnesmoen leir i Åndalsnes. Den tidligere proffsyklisten Dag Otto Lauritzen (63) og Kristian Ødegård (46) er programledere.

Under første sesong, som ble vist på TV 2 tidligere i år, var vår lokale komiker og skuespiller Håvard Lilleheie (47) blant kjendis-rekruttene. Tirsdag røper kanalen hvem som er deltakerne i neste sesong, og blant disse finner vi drammenser og skuespiller Edward Schultheiss (43).

Mange baller i lufta

Fra 2008 til 2010 spilte Schultheiss karakteren «Kim» i NRK-serien «Himmelblå», og har i senere tid vært med i både NRK sin julekalenderserie «Julekongen» og «Lilyhammer».

Ved siden av skuespillerkarrieren har 43-åringen hatt mange baller i lufta. For ti år siden skrev Drammens Tidende at han var blitt pølseselger etter å ha kjøpt en kiosk i Lunde i Telemark. De senere årene har han tatt ambulansefag.

Ikke forberedt seg

43-åringen var i militæret som ung, og gleder seg til å gjenoppleve noe av den samme hverdagen i Kompani Lauritzen, skriver TV 2.

– Jeg opplevde så mye der jeg ellers aldri ville fått opplevd – som lange turer, å være så sliten at man ser syner, og ikke minst mestringsfølelse. I Kompani Lauritzen håper jeg at jeg klarer å gjennomføre oppgavene slik at jeg sitter igjen med en mestringsfølelse, sier han til kanalen.

I intervjuet legger han ikke skjul på at det kan bli tøft fysisk.

– Jeg har overhodet ikke gjort noe for å forberede meg, og jeg er ikke i spesielt god form og har aldri trent, sier han til TV 2.

LES OGSÅ:

Les også

Klarer du å gjette hva som er på vei ut av Kristin Gjelsvik kjole?

Les også

Utslitt Gjelsvik etter dansepremieren: – Jeg aner ikke hvordan det gikk engang

Les også

Iselin (33) legger ut på drøy kjendistur: – Nervepirrende

Les også

Halvor (31) var i gledesrus etter å ha vunnet gjev komikerpris: – Det er et resultat av at jeg ble litt pære selvfølgelig

Kommentarer til denne saken