HOLMESTRAND/DRAMMEN: Klokka 04.45 natt til tirsdag fikk politiet melding om en slåsskamp mellom russ på Circle K på Grelland i Holmestrand.

Da politiet kom fram til stedet, kom patruljen i kontakt med to russebusser. Andre busser skal ha vært på stedet, men politiet har kun snakket med to av dem. Det forteller operasjonsleder Roger Aaser i Sørøst politidistrikt til Drammens Tidende.

– Det er russ fra både Grenland, Telemark og Drammen. Vi har ikke personalia på alle, og har bare registrert noen få. Om det har vært drammensruss mot grenlandsruss kan jeg ikke si noe om, sier Aaser.

En person anmeldt

Ifølge operasjonslederen skal situasjonen ha vært uavklart da patruljen kom fram.

– Det var litt vanskelig å finne ut hva som hadde skjedd. Vi fikk melding om slagsmål, men patruljen som rykket ut meldte at den eventuelle slåsskampen var avverget.

En mann fra Grenland i det Aaser omtaler som «russealder» er mistenkt i saken. Han er anmeldt for skadeverk og ordensforstyrrelse.

Ellers i natt har politiet rykket ut til én annen hendelse som involverer russ i drammensdistriktet. Rundt klokka 02.40 fikk politiet inn melding om støy fra en russebuss i Lier.

– Vi fikk inn et par tre telefoner på den. Da patruljen etter hvert kom til stedet fikk de satt to busser i marsj vekk fra stedet, sier Aaser.