«Da barna var små, hadde jeg ikke råd til middag. Det ble brødskiver»

Publisert
DEL

Navn: Kristin Angelique Lie, konsulent

Alder: 53

Bor: Mjøndalen

Det var noen tøffe år da jeg bodde alene med to små barn på Austad på begynnelsen av 90-tallet. Vi hadde 300 kroner i uka til mat og ikke råd til middag, så det ble brødskiver. Du blir kreativ av å leve på lite. Jeg har alltid vært bestemt på å klare meg selv, etter at jeg flyttet hjemmefra som 17-åring. Siste året på gymnaset bodde jeg på en liten hybel med utedo. Men jeg fikk meg utdannelse og gode jobber i IT-bransjen. Nå eier jeg og mannen et hus på over 500 kvadrat sammen.

Livet har vært tøft på flere måter. Men kanskje det gjør at jeg setter pris på alt? Nå er barna 31, 29, 24 og 15, og jeg har to barnebarn. Jeg ville ikke at mine barn skulle vokse opp i Drammen, så jeg flyttet før de begynte på skolen. For meg var det viktig å bo på et mindre og gjennomsiktig sted, der vi følger med på hverandres barn. Jeg satt faktisk to år ekstra som FAU-leder etter at yngstemann sluttet på barneskolen, fordi jeg liker så godt å bidra.

Jeg bruker mye tid på 3050. Før var fotball kjedelig. Og da jeg flyttet hit, tenkte jeg bare at MIF-draktene var grusomt stygge, haha! Nå er jeg på alle hjemmekamper og så mange bortekamper jeg klarer. Før kamp får jeg hjerteklapp og vondt i magen fordi jeg er så spent. Jeg elsker samholdet blant supporterne, det er så fint å høre til i et fellesskap. Det gjør så godt inni hjertet å se at andre er glade for å se meg.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg  

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Mjøndalen?

    Artikkeltags