Gatelaget sikret sølv-jager gullet etter 20–1 over Enga

Godset TF-Gatelag

Godset TF-Gatelag

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

SIFs Gatelag satte scoringsrekord da de sikret minst sølvmedaljer i årets serie.

DEL

Strømsgodset TF-Gatelag gjestet onsdag Vålerenga til seriekamp. Det var et tent lag som dro til Oslo, og med i bussen var Kirkens Bymisjon som hadde gitt vaktmestertjenesten fri for å støtte Gatelaget i serieinnspurten.

Gutta og jentene er vant til å leve under press, og lot ikke favorittstemplet sette noen demper på spillet, for Godset åpnet med å lede 5–0 allerede etter sju minutters spill, og det står 10–0 på måltavla til pause. 2 omgang fortsatte i samme stil, og da dommer blåste av kampen, så hadde Gatelaget satt nok en scoringsrekord med 20–1 seieren. Det var ingen tvil om at gutta fra Drammen mente alvor da de sikret minst sølv, med tre serierunder igjen.

Gull er fortsatt innen rekkevidde når Godsets lag nå er à poeng med Stabæk, men bak på dårligere målforskjell. Men den krymper også for hver kamp. Neste kamp er borte mot Sandefjord, et lag som ikke har tapt siden før sommerferien.

Treningene til Gatelaget preges nå av litt mindre folk fordi flere av spillerne er på vei ut i jobb og over i andre tiltak, og det er beviset på at lavterskeltilbudet til Strømsgodset TF-Gatelag virker. Det åpner også for plass til enda flere på Gatelaget.

Artikkeltags