Årets utgave av NOR 92s lotteri Barn Hjelper Barn til inntekt for kreftsyke barn og ungdom, resulterte i den overveldende summen 86 500 kr, noe som er rekord! For femte året på rad overrekkes pengene til barn og ungdom som behandles på Radiumhospitalet.

Pengene fra årets ”Barn Hjelper Barn” er nå oversendt til Radiumhospitalet ved fritidsleder Thora Kollenborg. Torsdag 9. juni 2016 var en delegasjon fra NOR 92 i møte med fritidsleder Kollenborg og direktøren for Radiumhospitalets Legater (og tidligere direktør for Radiumhospitalet) Jan Vincents Johannessen. Begge uttrykte de en stor glede og dyp takknemlighet overfor NOR 92 sitt engasjement for barn og ungdom som er rammet av kreft.

– Hva dere i NOR 92 får til! Jeg er ydmyk ovenfor den fantastiske innsatsen dere legger ned år etter år! Jeg har ikke budsjett fra staten, så alle gaver store eller små er hjertelig velkommen. NOR 92 sitt engasjement betyr så mye for oss på Radiumhospitalet, og det er ekstra rørende at klubbens barn og ungdom bidrar på en så super måte for å hjelpe jevnaldrende som er pasienter på sykehuset. Et stort tusen takk til dere alle, avslutter Kollenborg.

Vi i NOR 92 er veldig glade for å kunne bidra til å gi noen lyspunkt for kreftsyke barn og ungdom. – Vi synes det er veldig gøy å selge lodd da vi vet at pengene som vi får inn går til en så god sak, sier Martine Gommerud og Matilde Gommerud, representanter for barna som har gjort en utrolig bra innsats som loddselgere.

I løpet av de sju årene klubben har arrangert lotteriet, har det blitt samlet inn nesten 400 000 kr til kreftsyke barn og ungdom. Dette er vi i NOR 92 veldig stolte av!