Hjemmeseier

Donkeyboy

Donkeyboy Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Donkeyboy leverte varene.

DEL

DRAMMEN: Donkeyboy lovet overraskelser på hjemmebane.Og de fem gutta fra Drammen, de holder det de lover.

«Sometimes», en av bandets største hits, åpnet festen på Gamle Kirkeplass til stor jubel fra hjemmepublikummet. For det var uten tvil de fem eselguttene fra Drammen publikum var kommet for å se denne kvelden. Gamle kirkeplass var fylt til randen. Og for et sceneshow vi fikk servert!

LES OGSÅ: Baseballs uten baller

Med «Blade running» startet nemlig kveldens store laserserie med en eksplosjon i rødt. Og utover konserten var de innom de fleste fargene i regnbuen.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Noora Noor
l
At brødrene Sundberg har finslipt sangstemmene siden sist de spilte i hjembyen kommer tydelig til uttrykk. Blant annet byr rolige «Sleep in silent» på nydelig vokal.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Postgirobygget

Det er først på en timelang Donkeyboykonsert man virkelig skjønner hvor mange hitlåter dette bandet har produsert. Men de overrasket også med en helt ny låt, og med velkjent synth i bunnen, er det ingen fare for at bandet skifter stil med det første.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Kim Larsen

Det var vel ingen stor overraskelse at bandets monsterhit «Ambitions» ble spart til slutt, men innpakningen den kom i, kunne ta pusten fra enhver. For mens den velkjente introen tok turen inn øregangene, startet konfettien å regne over hendene der de strakte seg i været samtidig som gigantiske sølvfargede badeballer hoppet over folkemassene.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Jahn Teigen

Hva mer kan man egentlig ønske seg?
 

Artikkeltags