En ansatt på sykehjem koronasmittet

Én medarbeider ved Losjeplassen bo- og servicesenter har fått påvist koronasmitte. Tre ansatte og åtte pasienter er definert som nærkontakter og må i karantene.

DEL

Det melder Drammen kommune i en pressemelding.

– Pårørende til beboerne som settes i karantene er varslet. I tillegg blir pårørende til øvrige beboere også varslet om at det er påvist smitte hos en ansatt ved sykehjemmet, sier virksomhetsleder Anita Korsbøen Andersen ved Losjeplassen bo- og servicesenter, i pressemeldingen.

Alle de elleve som er satt i karantene, skal nå koronatestes hver tredje dag i tråd med anbefalingene fra Folkehelseinstituttet. Denne testingen skal pågå fram til det har gått ti dager siden siste eksponering for smitte.

– Vi har iverksatt våre faste rutiner ved påvist smitte på sykehjem. Dette er ikke første gang vi har hatt smitte hos beboere eller ansatte ved et av våre sykehjem, så vi skal bruke den erfaringen vi allerede har, til å gjøre det vi kan for å forhindre videre spredning av smitte, sier Trine Aas som er kommunalsjef for hjemmetjenester og institusjon i Drammen kommune i pressemeldingen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken