HOKKSUND: Torsdag kveld rykket nødetatene ut til Drammensveien i sentrum av Hokksund, etter melding om en trafikkulykke.

Klokka var 23.26 da politiet fikk inn melding om at en personbil hadde kjørt inn i en murvegg. Det forteller operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Espen Reite, til Drammens Tidende.

– Bilføreren har først kjørt ned en gang- og sykkelsti, gjennom en hekk og så i murveggen. Han forsøkte å rygge ut fra stedet, men satt fast, sier Reite.

– Fremsto beruset

Mannen er i 50-åra og kommer fra den nordlige delen av gamle Buskerud fylke. Etter at han kjørte i murveggen, gikk mannen ut av bilen, forteller operasjonslederen.

– Han fremsto beruset og sjanglet avgårde. Vi fikk god hjelp fra flere publikummere, og det bidro til at vi etter veldig kort tid fikk kontroll på ham. Det er supert at vi får god hjelp av publikum, og det var gode meldinger vi fikk inn, slik at patruljen gikk i riktig retning.

Ettersom den innledende meldingen er at mannen hadde kjørt inn i en murvegg, sjekkes vedkommende av ambulanse på stedet. Kort tid etter blir det klart at han fraktes til Kongsberg sykehus for en sjekk.

– Vi kommer til å sikre oss nødvendig prøvetaking av mannen, sier Reite.