Arbeiderpartiet har siden åttitallet blitt presset fra skanse til skanse og mistet sin ørne-status. Etter Thorbjørn Jaglands tid mistet de også mye av sin identitet, men fikk en politisk broiler som leder og statsminister, i et enevelde med flere «gisler» på kammerset.

Da Ap etter valgnederlaget for åtte år siden gikk opp i liminga med #metoo-skandaler og indre stridigheter, ble kapitalisten Jonas Gahr Støre i villfarelse løftet opp som partiets leder. Flere snudde seg i graven og dette kan bli katastrofalt for det stolte partiet når han nå vil forsøke seg som leder av det ommøblerte rødgrønne «kollegiet».

I tillegg forsøker Senterpartiets åndelige leder og nye statsministerkandidat seg som trojansk hest og sier at han tilhører venstresiden, men lefler til høyre og ber om tak over hodet.

To dronninger i samme bikube utløser svermetrang og det kan fort bli en tilsvarende SPrexit når det rødgrønne løvet visner og faller til jorden.

Vi på høyresiden er stolte av vår regjering med statsminister Erna Solberg som folkelig, tålmodig og stabil leder, med udiskutabel gjennomføringsevne i et langsiktig perspektiv, og håper det vil fortsette.

MER LOKAL POLITIKK - LES: