Norge fikk 43 nye Lotto-millionærer lørdag. To av dem ble ordinære Lotto-vinnere, mens hele 41 kan glede seg over å ha stukket av med én million kroner hver i Super-trekningen. I Supertrekning i Lotto er alle spilte rekker siden forrige Supertrekning (14. september) med.

De to ordinære vinnerne som klarte å prikke inn syv rette delte potten og får en solid førjulsgave på nøyaktig 9.255.845 kroner hver. De øvrige 41 vinnerne stakk av med én million kroner, men flere av dem kan få seg et sjokk om de sjekker kontoen. Norsk Tipping har nemlig ikke fått tak i dem.

Spill Lotto her!

En kar fra Bærum, som ble oppringt av Norsk Tipping lørdag kveld, trodde ikke et sekund på at han hadde vunnet over 9,2 millioner kroner.

- Dette er vel bare tøys? sa den ferske Lotto-millionæren.

- Hva skal jeg gjøre for noe nå da? fortsatte mannen etter at han forsto det ikke var tull.

Bæringen tenker å gi vekk deler av premien.

- Det er mange som trenger det mer enn meg, sa han.

Den andre 9,2-millionersvinneren var en kvinne fra Karaksjok. Hun hadde levert vinnerekken samme kveld.

- Dette så jeg ikke komme. Det er jo råflaks!

Siden premien kom brått på er det vanskelig å vite hva premien skal gå til, men kvinnen sier at det blir ekstra fine julegaver i år.

- Jeg er helt tummelumsk nå, så jeg må tenke litt på det. Men familien skal absolutt få en del. Dette var virkelig en fin julegave.

Spill Lotto her!

Slik reagerte Supertrekning-vinnerne:

Hordaland - 2 vinnere

Kvinne i 50-årene fra Bergen

- Tusen takk, dette er jo helt fantastisk! Jeg blir helt rød i toppen her nå, sier en meget glad bergenser til Norsk Tipping. Hun og mannen hadde sine to voksne døtre på besøk lørdag kveld. - De har akkurat gått, men jeg får sende dem en melding. Vi skal nok gå ut og spise middag sammen med det første. Tusen, tusen takk, gjentok den glade vinneren.

Mann i 50-årene fra Voss

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Akershus - 10 vinnere

Mann i 50-årene fra Bærum

- He-he-he. Dette var virkelig gøy, utbryter bæringen. Han hadde fulgt trekningen på NRK, men duppet av før sendingen var over. - Jeg så at det var Supertrekning, men tenkte ikke så mye mer over det før jeg sovnet. Jeg har forkjølelse med høy feber, så overskuddet var ikke helt på topp. Men jeg kjenner at formen er stigende nå, konstaterer han. Planene for premiepengene var ikke helt klare lørdag kveld. - Med det er kjekt å ha, sier han og ler.

Kvinne i 60-årene fra Nittedal

Det var en meget skeptisk vinner fra Nittedal vi etter hvert fikk i tale, og det måtte grundige forklaringer til før hun trodde på at hun er millionvinner. - Mannen min sa jeg ikke skulle ta telefonen, fordi det antagelig var telefonsalg. Men det var det jo ikke. Åh, nå er jeg helt skjelven, utbryter hun. Noen stor feiring ble det ikke lørdag kveld. - Vi har barnebarn på besøk, så nå blir det legging av dem, sa en etter hvert strålende glad vinner. Hun la samtidig til at det nå blir ferietur til Gran Canaria.

Kvinne i 30-årene fra Drøbak

- Tuller du med meg?! utbryter kvinnen når hun hører hvem som ringer. Tårene triller samtidig som gleden tydelig er stor. - Herlighet! Dette er vanskelig å tro på, men jeg tror på deg, fortsetter hun. Kvinnen synes det er vanskelig å si hva pengene skal gå til i farta, men hun er nokså sikker på at hun skal være en ekstra snill julenisse i år. - Det er nok noen barn som ønsker seg noen ekstra fine presanger nå, sier den ferske millionæren.

Kvinne i 50-årene fra Ullensaker

- 1 million kroner? Å, det føles veldig bra, sier Ullensaker-kvinnen etter å ha fått millionbudskapet lørdag kveld. Hun hadde fulgt Lotto-trekningen på tv, og ble ikke helt overrumplet da hun fikk Telefonen fra Hamar. - Jeg kjente igjen nummeret. Dette var utrolig moro. En bedre julegave går det ikke an å få. Noen planer for pengene hadde hun imidlertid ikke - foreløpig. Nei, det kom litt brått på, men jeg har god til til å planlegge det, sa hun.

Mann i 70-åra fra Enebakk

- Nei, nå skrøner du med en gammel mann? Jeg blir helt svett, jeg, sier mannen og ler når han får Telefonen fra Hamar. Dette er første gangen han har vunnet en skikkelig premie, forteller han. - Du store alpakka - det var en hyggelig melding. Nå skal jeg diskutere med kona hva pengene skal gå til. Det er nok best. Men en fin ferietur blir det i hvert fall, sier han.

Ole Dag Gythri (36) fra Høvik

Det var en sindig kar som plukket opp Telefonen fra Hamar. Vi overbringer millionbeskjeden og det tar litt tid før mannen svarer -Sier du det? Så fint da! Han hadde levert Lotto den 9.september og lørdag kveld gjorde det han 1 million kroner rikere. I bakgrunnen har kona forstått at noe er på gang. - Nå vifter kona med armene her. Det spørs om hun får noe av premien også, sier mannen flirende.

Mann i 60-årene fra Nesodden

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Kvinne i 60-årene fra Bærum

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Mann i 70-årene fra Bærum

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Mann i 70-årene fra Frogn

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Aust-Agder - 1 vinner

Kvinne i 40-årene fra Arendal

Arendal-kvinnen lå og sov på sofaen da hun ble vekket med millionbudskapet. - Dette er fantastisk, helt toppers. Jeg var litt surrete da telefonen ringte, men jeg har våknet nå, sa sørlandskvinnen. Hun hadde allerede planen klar for hva pengene skal brukes til. - Det blir nok en tur både til Syden og til USA. Så skal jeg kjøpe ny leilighet, så en del av pengene går nok dit, sier hun. Litt trøtt, altså - og da ble det ingen stor feiring sent lørdag kveld. - Men jeg er glad og takknemlig, sier hun.

Buskerud - 2 vinnere

Mann i 30-årene fra Nes

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Kvinne i 50-årene fra Hurum

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Hedmark - 2 vinnere

Mann i 70-årene fra Elverum

- Jeg så på trekningen på NRK, og fikk med meg at det var en vinner i Supertrekning fra Elverum. At det skulle vise seg å være meg, er helt ubegripelig, sier en meget glad elverumsing. Mens kona lurer på hva som har skjedd, prøver han å ta innover seg hva som har skjedd. - Jeg har en del som må gjøres i huset, så nå blir det til at jeg leier inn litt hjelp, sier han før han legger til at det blir en liten feiring.

Mann i 60-årene fra Stange

Etter at vi gratulerte stangesokningen med 1 million kroner, ble det helt stille i den andre enden av Telefonen fra Hamar. Det ble rett og slett litt mye for mannen i 60-åra. Men etter hvert fikk han summet seg. - Nå ble jeg fryktelig glad. Jeg så på tv at det var en fra Stange som hadde vunnet, men jeg turte ikke å håpe. Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Nå skal jeg slappe av og bare kose meg resten av kvelden, sa den glade vinneren fra Stange.

Møre og Romsdal - 2 vinnere

Kvinne i 70-årene fra Sunndal

- Nei, hva er det du sier? Tusen takk! Å, du er en engel, utbryter kvinnen før hun fortsetter: - Guri malla, så trivelig. Gud bedre! Så det går virkelig an, altså? Nå er jeg helt skjelven. Kvinnen sier at hun har både barn og barnebarn som hun vil ta med på en fin ferie.

Mann i 50-årene fra Sykkylven

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Nordland - 1 vinner

Mann i 60-årene fra Bodø

- Er du sikker? Ja vel. Hva skal man si? Jeg tror jeg blir stum, jeg, sier mannen når han får millionbeskjeden. Han forteller at han hadde ventet og håpet på en telefon denne lørdagen. - Tusen takk! Jeg har mye jeg kan bruke pengene på – lån, barn og barnebarn. Dette var veldig hyggelig. Litt i overkant. Så store summer er jeg ikke vant til, sier han.

Oslo - 1 vinner

Kvinne i 50-årene

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Rogaland - 1 vinner

Kvinne i 50-årene fra Kopervik

Kvinnen fra Karmøy så at det var Norsk Tipping som tok kontakt, men hun var ikke klar over hva som ventet i andre enden av røret. Hun hadde sjekket appen og der stod det at premien for kveldens Lotto var 50 kroner. Det stemte ikke helt. 1 million kroner var summen hun sikret seg lørdag kveld. - Nei, har jeg? Sier kvinnen umiddelbart. Jeg vinner jo aldri, sier den nybakte Lotto-millionæren. Hun er alene hjemme, men skal kose seg litt ekstra i kveld.

Sogn og Fjordane - 4 vinnere

Mann i 30-årene fra Førde

- Så gøy! Det var litt av en julegave, sa den unge mannen da han fikk vite at han var en av de 41 heldige. Han visste godt hva millionen skulle brukes på. - Nå blir det oppgradering av julegaven til kjæresten. I tillegg skal jeg investere penger i fond.

Kvinne i 70-årene fra Florø

- Ååå, jul med din glede, utbryter kvinnen fra Florø som kjente igjen nummeret som lyste opp på skjermen. Hun hadde sett på TV-trekningen og så at det var fire vinnere fra Sogn og Fjordane, men turte ikke håpe. Likevel satt hun klar ved telefonen. Og det gjorde hun rett i. Nå er hun millionær. - Jeg kjenner det kribler i hele kroppen, det her er jo helt fantastisk, sier den blide vinneren som nå ser frem til et nytt år med nye muligheter.

Kvinne i 70-årene fra Luster

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Mann i 30-årene fra Naustdal

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Troms - 2 vinnere

Mann i 50-årene fra Tromsø

- Sier du at jeg har vunnet 1 million kroner? Nei, nå... Jeg blir helt målløs her jeg sitter, sier tromsøværingen. Han satt i sofaen med kona og bestilte Syden-tur da han fikk Telefonen fra Hamar. - Vi er ganske måteholdne når det kommer til feiring, så vi tar det med ro i kveld. Men når jeg nå har vunnet 1 million kroner, bør jeg kanskje bestille en Syden-tur til?, sier mannen og ler godt.

Mann i 60-årene fra Lyngen

- Haha! Det var litt av en nyhet, utbryter mannen. Han hadde sett på NRK at det var en mann fra Lyngen som var blant millionærene. - Da tenkte jeg jo at sjansen var litt større for at det kunne være meg, men tenk at det faktisk var det! Det føles veldig bra, fortsetter han. Den ferske millionæren sier at han til vanlig gjør mye moro, så denne premien skal han bruke på noe fornuftig. – Nei, dette var overveldende greier.

Trøndelag - 3 vinnere

Mann i 70-årene fra Stjørdal

- Neimen, er det Norsk Tipping? Så hyggelig, sier mannen når han hører hvem som har slått på tråden. Han hadde sett Lotto-trekningen på TV, og fått med seg at det var en heldiggris fra Stjørdal blant vinnerne. – Vi er et tippelag med tre kompiser som har spilt sammen i noen år. Nå gleder jeg meg veldig til å ta en telefon til dem, sier den nybakte vinneren.

Mann i 40-årene fra Trondheim

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Kvinne i 70-årene fra Oppdal

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Vest-Agder - 1 vinner

Mann i 50-årene fra Vennesla

- Nå må du gi deg! sier den ferske millionæren før han bryter ut i latter. - Jeg satt faktisk og drømte om dette tidligere i dag, men det var likevel veldig uventet, fortsetter han. Mannen forteller at han er glad i å reise, og at nå blir det nok en ferietur. - Dette er helt supert. Fantastisk!

Vestfold - 3 vinnere

Stein Gunnar Grytland Løvenhjelm (48) fra Tønsberg

Det var en noe skeptisk vestfolding som svarte Telefonen fra Hamar sent lørdag. Men etter hvert trodde han på oss - og det begynte å demre at 1 million kroner er på vei inn på konto. - Det er jo helt fantastisk. Det er i hvert fall den flotteste julegaven jeg har fått, sier han. Han var preget av forkjølelse og hodepine, men formen steg utover i samtalen. - Jeg føler meg litt bedre, sier han og gliser. Grytland Løvenhjelm har foreløpig ingen planer for milliongevinsten, men konstaterer at de kommer godt med.

Mann i 40-årene fra Tønsberg

Tønsberg-mannen var på besøk hos en bekjent da han fikk millionbudskapet på telefon. Han kunne nesten ikke tro det han hørte. - Dette er jo helt sinnssykt. Jeg burde hatt pulsbelte, for nå tror jeg hjertet slår 200 slag i minuttet, utbryter han. Vestfoldingen har følgende planer for premiepengene: - Jeg driver med et husprosjekt, så pengene kommer godt med. Ellers kan jeg si at jeg ble oppringt hjemmefra like før du ringte, der jeg fikk beskjed om å kjøpe med en Edamer-ost. Nå tror jeg at jeg kjøper to, sier Tønsberg-mannen med et glis.

Mann i 50-årene fra Sandefjord

- Oi-oi-oi-oi-o!, Er det sant? Jeg får gåsehud. Dette er den beste telefonen jeg noensinne har fått, jublet mannen fra Sandefjord da vi ringte ham lørdag kveld. Han hadde en i utgangspunktet rolig kveld hjemme foran tv-en, men det ble det en endring på. - Nå skal jeg ta meg en tur på byen, sier han. Og slik var planene for pengene: - Det blir litt til oppussing, og så en del til familien.

Østfold - 6 vinnere

Mann i 70-årene fra Fredrikstad

- Nei, i all verden. Er det mulig? Jeg er glad i å prate, men nå ble jeg nesten stum, sier Fredrikstad-mannen. Etter å ha kommet til hektene, legger han til: - Jeg er så glad at jeg nesten får lyst til å jodle litt. Å, kjære vene. Nå blir det nok til at jeg tar meg et glass med noe godt i. Planer for pengene hadde han klare: - Jeg skal betale ned litt gjeld, og så skal jeg bare kose meg.

Kvinne i 30-årene fra Moss

Kvinnen er på toget da vi ringer for å fortelle om millionpremien. Med litt dårlig dekning klarer vi å overbringe beskjeden om at hun har blitt millionær. Da blir det stille i andre enden en stund. - Dette må være tull? Utbryter hun. Men tull driver vi ikke med. Hun flirer betenksomt, mens lyden av medpassasjerer suser i bakgrunnen. - Hvis dette er sant, så vet jeg ikke hva jeg skal si. Jeg må nesten sjekke appen, sier hun. Hva premien skal gå til klarer ikke den overraskede kvinnen fra Moss å si noe om. Hun blir rett og slett stum, men veldig glad.

Mann i 60-årene Degernes

-Å, kjære Gustav! Utbryter mannen fra Degernes. Han så på Lotto-trekninga, men hadde ingen rette lørdag kveld. Det trengte han heller ikke, for han ble trukket ut blant de 41 heldige og sikret seg 1 million kroner. - Nå skal jeg endelig kjøpe bolig, sier mannen blidt. Videre forteller mannen at han har vunnet mindre premier før - Men 1 million? Nei, det er jo helt rått.

Kvinne i 60-årene fra Spydeberg

Kvinnen blir helt satt ut da hun får Telefonen fra Hamar. Hun er rett og slett litt usikker på om det kan være sant. – Nå tuller du? Dette må jo bare være tull og tøys? spør hun. Etter noen minutter, får vi overbevist Spydeberg-kvinnen om at det faktisk er sant. – Dette var litt av en julegave. Helt fantastisk!

Kvinne i 60-årene fra Eidsberg

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

Mann i 70-årene fra Fredrikstad

Norsk Tipping har ikke fått tak i vedkommende lørdag kveld.

(Sannsynligheten for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Sannsynligheten for å vinne i Supertrekningen i Lotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)

NB! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!