DRAMMEN: I en pressemelding onsdag kveld skriver styreleder i DHK Ragnhild Haaning at styret i håndballklubben og Vegard Svalebjørg avslutter samarbeidet. Svalebjørg startet i stillingen i juni, og tok over det formelle ansvaret som daglig leder i september.

– Vi avslutter samarbeidet av hensyn til ulikt syn på veien videre. Personlig synes jeg dette er trist, men klubben går foran alt. Det viktigste jeg kan gjøre for klubben nå er tre til side og finne nye utfordringer, sier Vegard Svalebjørg i pressemeldingen.

Styret skriver at de takker Svalebjørg for arbeidet han har lagt ned i klubben.

– Det er tøffe tider for en rekke selskap, og underliggende kostnadsnivå øker. Det gjør heller ikke jobben å drive klubb noe enklere. Det er ikke til å legge skjul på at vi også har en krevende økonomisk situasjon, og derfor har klubben nå et behov for enda nærmere forhold mellom styret sport og administrasjon, sier Ragnhild Larsen-Nyhus Haaning, styreleder i DHK.

Trener Kristian Kjelling konstituert som daglig leder. Haaning sier at de kommer til å la Kjelling være konstituert daglig leder fremover, og at de kommer til å ha en løpende vurdering om hvordan de skal organisere klubben videre.

Verken Haaning eller Svalebjørg ønsker å kommentere saken ytterligere til Drammens Tidende.

Saken oppdateres.