MJØNDALEN: Det bekrefter klubben selv i en melding fredag ettermiddag.

32-åringen kom til Mjøndalen fra Hønefoss i 2017, og var én av Vegard Hansens mest betrodde i klubben fram til sistnevntes avgang i august. Dalen uttalte etter Hansens sparking at han var uenig i avgjørelsen og at han selv ønsket å fratre sin rolle.

Nå har de to partene altså blitt enige om å avslutte samarbeidet.

– Jeg har hatt en strålende tid i Mjøndalen og ønsker å takke MIF for muligheten jeg har fått disse seks årene. Takk til alle supportere, frivillige, støtteapparat og ikke minst spillerne for samarbeidet. Lykke til videre i høst. Jeg er sikker på at Mjøndalen går mot en lys fremtid, sier Dalen.

Rekordovergang

Stillingen som nå er ubesatt vil ifølge klubben bli ivaretatt av den nye sportslige lederen, som fortsatt ikke er ansatt. Klubben ønsker at vedkommende skal ha ansvar for spillerlogistikken.

Dalen sto bak Mjøndalens rekordgode overgangsvindu i januar, hvor blant annet Lars Olden Larsen ble solgt til russisk fotball for fire millioner kroner. Det er overgangsrekord for klubben.

I tillegg har han fungert som assistenttrener sammen med Kevin Nivol, som tok over rollen som hovedtrener ut sesongen da Vegard Hansen ble sparket.

Fungerende daglig leder Kjetil A. Bergh uttaler følgende fredag:

– Vi takker Jan-Remi for samarbeidet og innsatsen. Han har over tid lagt ned en stor innsats for klubben og bidratt til at klubbens spillerlogistikk er blitt strukturert opp. Spillerstallen vi nå disponerer er i tråd med klubbens videre sportslige strategi. Jan-Remi har også i sin rolle som assistenttrener på A-laget vært sterkt delaktig da laget klarte opprykket i 2018 og siden holdt seg tre sesonger på øverste nivå. Vi ønsker Jan-Remi lykke til videre.