Gå til sidens hovedinnhold

Fire gir seg i SIF-apparatet: – En av de vanskeligste beslutningene jeg har stått overfor

DRAMMEN: Mandag kveld melder Strømsgodset på sine egne nettsider at hele fire personer i støtteapparatet rundt Strømsgodsets A-lag gir seg. Disse er Ronny Holmedal, Marius Hoel, Andreas Ranvik og Eirik Fossen.

Holmedal kom inn som assistenttrener i teamet til Bjørn Petter Ingebretsen foran 2019-sesongen og han fortsatte i samme rolle da Henrik Pedersen overtok som hovedtrener i fjor sommer, skriver klubben selv på sine sider.

Avngangene har ført til at sportssjef Jostein Flo har brukt romjulen på å få på plass erstattere.

– Vi ønsker å ha et så dyktig og funksjonelt team som mulig rundt Henrik Pedersen og vi har kommet ganske langt i prosessen med å få på plass erstattere. Samtidig takker vi alle som nå slutter for jobben de har gjort for Strømsgodset, sier Flo.

Andreas Ranvik, som har hatt det daglige ansvaret med å følge opp spillerne, forteller hvorfor han ikke forlenget kontrakten sin med SIF:

– Dette har vært en av de vanskeligste beslutningene jeg har stått ovenfor, og skyldes ene og alene min familiesituasjon. Jeg vil takke klubben, spillergruppen og støtteapparatet for et utrolig godt samarbeid og ønsker klubben alt godt i sesongen 2021. Vi sees på stadion, sier Ranvik.

Kommentarer til denne saken