Gå til sidens hovedinnhold

Flagget ikke for Godset

Når Godset spiller hjemmekamper heises alltid deres blå flagg på Bybrua, men da Godset spilte sin første hjemmekamp søndag sto flaggstengene nakne.

DRAMMEN: Siden 2013 har de blå Godset-flaggene blitt heist på Bybrua når Godset spiller hjemmekamp, men da Godset spilte årets første hjemmekamp på Marienlyst var det ingen flagg å se.

– Vi har ikke fått noen bestilling. Vi har ikke hørt noe, og da blir det ikke gjort, sier Jan Magne Helgesen i brannvesenet. Han vet ikke hvorfor de ikke har fått noen bestilling om flaggheising, og henviser videre.

Må spare penger

Signe Rismyhr Engelund er privatmarkedssjef i Strømsgodset. Hun opplyser til Drammens Tidende at de ikke kan bruke penger på å flagge under hjemmekamper nå.

– I den situasjonen vi er i nå med koronaviruset og det at vi fremdeles har ansatte som er permittert, fant vi ut at det ikke er forsvarlig å bruke penger på det, sier hun.

Ifølge Rismyhr Engelund brukte SIF 80.000 kroner på å flagge under alle hjemmekampene i fjor. Hun sier de veldig gjerne skulle gjort det i år også, men at de nå må snu hver stein for å få økonomien til å gå rundt.

– Vi kommer til å vurdere dette forløpende, og jeg tipper vi tar en beslutning når vi er ferdige med den mest intense perioden i juli, sier hun.

Forstår SIF

Leder av GodsetUnionen Thor Arne Hansen håper at flaggingen kommer tilbake ved første mulighet.

– Det er viktig å vise Godsets farger under hjemmekampene, men jeg forstår at det ikke blir flagget hvis det går på økonomien og når ansatte der er permitterte, sier han.

Les også

Hove sørget for tre poeng: – Skikkelig deilig

Bildeserie

Se bildene fra SIF – Odd her

Kommentarer til denne saken