DRAMMENSDISTRIKTET: Natt til lørdag har politiet hatt litt av hvert å drive med i drammensdistriktet. Rundt klokka 23.00 fredag kveld stanset Utrykningspolitiet (UP) en bil på E18 i nordgående retning.

En ung drammenser med ferskt førerkort satt bak rattet, og ble stoppet etter å ha blitt målt til 166 kilometer i timen. På stedet er fartsgrensa 100 km/t.

På Twitter skrev politiet at mannen erkjente forholdet, og politiet opprettet sak.

Stanset ungdomsfest

En drøy time senere, like etter midnatt, rykket politiet ut til en ungdomsfest i Mjøndalen. Festen hadde ifølge forbipasserende gått helt over styr.

Da politiet kom fram skal det ha vært mange personer både inni og utenfor huset.

– Mange var beruset og støynivået høyt. Politiet avsluttet festen, skrev politiet på Twitter like før klokka 00.30.

Klokka 01.00 ble en lokal mann i 40-åra kjørt til arresten etter å ha vært berusende og utagerende i Drammen sentrum. Mannen skal ha bitt en vekter, men også vært på offensiven mot politipatruljen på stedet.

– Klarte ikke oppføre seg som folk

Også klokka 03.00 ble en mann i 40-åra innbrakt til arresten. Den lokale kjenningen skal ha oppført seg truende overfor ansatte på legevakta i Drammen, blant annet ved å sparke etter dem.

– Ansatte fikk sperret ham inne på et rom før patruljens ankomst. Vi fikk raskt kontroll, deretter ble han kjørt arrest og anmeldt, opplyser politiet.

45 minutter senere ble en mann i 20-åra fra Svelvik innbrakt til arresten.

– Mannen var beruset og klarte ikke oppføre seg som folk, skriver politiet om hendelsen som skjedde i Drammen sentrum.

Ifølge lovens lange arm skal de ha forsøkt å snakke mannen til fornuft, men da dette ikke gikk ble han innbrakt.

Operasjonsleder Roger Aaser i Sørøst politidistrikt forteller at det sitter totalt åtte personer i arresten i Drammen lørdag morgen.

– Det er noen fra Hønefoss og Øvre Eiker blant disse også, sier Aaser.