Gå til sidens hovedinnhold

Flere russ stjal fra bensinstasjon

Ansatt ba om bistand da flere russ samlet seg på bensinstasjonen. Politiet har også fått flere meldinger om støy fra russen.

ØVRE EIKER/DRAMMEN: Ved halv 3-tiden meldte en ansatt ved en bensinstasjon i Hokksund om flere russ som stjal fra stedet.

– Han som betjente stasjonen ba om bistand fra politiet, opplyser operasjonsleder Erik Gunnerød i Sørøst politidistrikt onsdag morgen.

Operasjonslederen forteller at det var veldig mye russ på stedet og at russen ikke betalte for varene. Ifølge melderen var det også amper stemning på stedet.

Videre forteller han at politiet ikke er kjent med hvilken russebuss som var på bensinstasjonen eller om det var flere busser der samtidig.

– Når politiet kom dit hadde de dratt, sier Gunnerød.

En anmeldelse av hendelsen vurderes fra bensinstasjonens side, opplyser operasjonslederen.

Meldinger om støy

Politiet har i løpet av natten også fått flere meldinger om støy fra russebusser. Ifølge operasjonslederen har det blitt meldt om støy fra flere steder i Drammen og Øvre Eiker.

– Det går på at de reiser rundt og bruker lydsystemet. Det er et kjent fenomen og bør ikke komme som noen overraskelse, sier Gunnerød.

– Det er sånn russen oppfører seg.

Operasjonsleder forteller at det for øvrig ikke har vært noe uro blant russen. Russen har heller ikke oppholdt seg fast på et sted i løpet av natten.