SANDE/ASKER: Søndag ettermiddag var det en trafikkulykke i Bergsengakrysset i Sande mellom tre personbiler på E18. Det førte til lange køer, men klokken 18:42 ble bilene fjernet.

Klokken 18:41 melder politiet i Oslo at det har skjedd en ny trafikkulykke på E18 i Asker mellom to personbiler. Det fører til full stans i trafikken i alle felt inn mot Oslo. Det skal være mye kø.

Klokken 19:17 er det ryddet ved Padderudvannet, men det skal henge igjen en del kø. Først søndag kveld gikk trafikken som normalt igjen.

Det melder politiet på Twitter.

– Det er tre biler som har vært involvert i Sande, og det er ikke meldt om noen alvorlige personskader. Det err store trafikale problemer i området, og vi ber bilistene om å vise hensyn til bergingsbilen har vært der, sa operasjonsleder i Politiet Sørøst, Tommy Eriksen.


Klokken 18:42 melder politiet om at totalt er seks personer involvert. En person ble kjørt til sykehuset med noe smerter i benet. Resten er uskadd, melder politiet. Bilene skal være fjernet og veien er åpnet.

– Det er foreløpig litt usikkert hva som har skjedd, men vi har sikra oss videoopptak av hendelsen, sier Eriksen.

Politiet på stedet opplyser at de materielle skadene på to av bilene er massive. Årsaken skal være uoppmerksomhet, og bråstopp i den fremste bilen skal ha forplantet seg til bilene bakover som ikke klarte å stoppe. Det er ikke mistanke om rus.

Trafikken ble dirigert via en av og påkjøringsrampe på stedet. Han forteller at det var mye trafikk på E18 søndag.

På E18 i Drammen på motorveibrua fikk to forskjellige biler motorstans i tillegg. Et kjørefelt var delvis påvirket og også her ble det noe kødannelse.