For å sikre Monica Myrvold Berg ordførerkjedet har Ap hestehandlet om Konnerud og Åskollen

Av
DEL

MeningerArbeiderpartiets inntreden i byens ordførerkontor er i ferd med å bli et sorgens kapittel. To store kommunedeler har den siste uken fått forringet sin kvalitet som en konsekvens av Aps hestehandel.

På Åskollen har mange innbyggere ventet på en positiv utvikling av området ved Knive/Lolland siden 2003. Et forslag om småhusbebyggelse, oppgraderte utearealer, samt en egen strand ble nylig stemt ned av det politiske flertallet. Som ledd i en avtale for å sikre Monica Myrvold Berg ordførerkjedet har Ap gått med på å skrote planene de har ivret for i en årrekke.

Når arbeidet nå skulle igangsettes stoppes det av en posisjon der MDG har fått gjennomslag for et misforstått jordvern. At dobbelt så mye matjord opparbeides et annet sted i kommunen hjelper ikke. Kjepphestene skal ris i det nye politiske flertallet.

Et annet sted i kommunen velger Ap med støtte av Høyre og SV å tvinge igjennom et massivt utbyggingsprosjekt som ser ut til å ha liten støtte i lokalbefolkningen.

Konnerud er i dag preget av småhusbebyggelse, men med planene som nå foreligger fra flertallet blir det massiv utbygging av høye blokker ved Konnerudsenteret. En utvikling som vil skade Konneruds særpreg og kvaliteter. Det nye blokkområdet er for øvrig unntatt «Konnerudkvoten», og det fantaseres om at Konneruds fremtidige befolkning ikke kommer til å bruke bil.

Vi i Frp oppfordrer posisjonen til å tenke seg om en gang til fram mot kommunestyrets behandling. Kommunen trenger at småbarnsfamilier blir boende, og at kommunen får nye innbyggere som kan bidra positivt. Da må ikke politisk hestehandel stå i veien for en positiv utvikling og fornuftig boligbygging.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags