For meg har Drammen aldri vært en by man drar til for å kose seg

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Drammen har vokst på en positivt måte de siste årene, men det er fortsatt ting som må rettes opp i.

For meg har Drammen aldri vært en by man drar til for å kose seg.

Jeg føler nesten at Drammen er en slags stasjon for ungdommer og voksne. Man er her for å ta toget enten til Oslo eller til en skole. Jeg vil at Drammen skal være et sted der unge og vokse kan sosialisere både i hverdagen og i helgene.

Innsjøer i drammensområdet må oppgraderes. Drammen har så mange fine innsjøer. Jeg har selv vært på mange av innsjøene i kommunen, og jeg kan bekrefte at stupemulighetene, strendene og kvaliteten på vannet er ganske dårlig.

Men Drammen har er en kjempemulighet til å tiltrekke seg flere folk. I sommer var det alltid fullt av mennesker her. Men jeg synes innbyggerne og turistene som kommer hit, fortjener et ordentlig sted å bade. Mer plass på strendene og badeplassene er noe som hadde vært bra.

Jeg mener også at det mangler en del idrettsfasiliteter. For eksempel tennisbane på Konnerud.

Eller flere offentlige ballbinger og basketballbaner, der ungdommer og vokse kan møtes for å spille kamper mot hverandre. Og der mange forskjellige mennesker kan møtes og utfordre hverandre. Jeg tror dette kan hjelpe innbyggerne til å sosialisere mer. Flere mennesker med forskjellige bakgrunner og kulturer kan henge sammen og bli kjent.

Det har oppstått en del gjenger i Drammen, små ungdomsgrupper der det oppstår konflikter. Istedenfor å slåss og skape unødvendige konflikter, kan man heller drive med en sport der man blir mer kjent istedenfor å dømme hverandre utifra utsende eller kultur.

Litt mer fokus på disse tingene tror jeg ville bidratt til at miljøet blant ungdom hadde blitt bedre. Dette vil gjøre Drammen til en mer familievennlig kommune. Byen vil føles mer trygg og derfor vil flere flytte hit. De vet at barna og vil vokse opp i et godt miljø, og flere ungdommer med forskjellige kulturer vil henge sammen og bli bedre kjent.

Les også:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags