BÆRUM: For en uke siden banket Godset Stabæk hele 5–1 på Gamle Gress og sendte midtukens motstandere ut av cupen. Den kvelden ble Jordan Attah Kadiri for alvor presentert for drammensfolket da han scoret tre mål i sin første start for de marineblå.

Selv om motstanderen er den samme, er det en litt annen ramme rundt denne kampen. Denne gangen må drammenserne reise til naturgressmatta på Nadderud – en bane Strømsgodset ikke har til vane med å gjøre det så altfor godt. På 20 forsøk har Godset vunnet 5 ganger i Bærum i serie og cup – sist i 2017 da Marcus Pedersen og Eirik Ulland Andersen sørget for en 2–0 seier.

I tillegg så er Strømsgodset Eliteseriens dårligste bortelag med kun én seier på ni forsøk.

Onsdagens kamp er en hengekamp, det vil si at per nå så har Godet og Stabæk en kamp mindre spilt enn samtlige andre lag i serien. Med seier vil ikke drammenserne klatre opp fra sin syvendeplass, men vil med tre poeng være seks poeng bak Rosenborg som okkuperer den siste pallplassen.

Stabæk på sin side vil med seier klarte over nedrykksstreken, samtidig som de dytter Brann ned sammen med Mjøndalen på de to jumboplassene. Selv om Stabæk røyk på en solid smell mot Godset i cupen klarte de å mobilisere, og slo Sandefjord 3–0 å bortebane i helgen.

Disse starter for Godset:

Godset gjør to endringer etter brakseieren mot Sarpsborg 08 – Ole Enersen må vike unna til fordel for Johan Hove som er tilbake etter en lyskeskade og Jonathan Parr er byttet ut med Thomas Grøgaard. Både Enersen og Parr er med på benken.

(4-3-3)

1. Viljar Myhra, 26. Lars Vilsvik – 2. Ari Leifsson – 71. Gustav Valsvik – 4. Thomas Grøgaard, 8. Johan Hove – 7. Herman Stengel – 6. Ipalibo Jack, 19. Halldor Stenevik – 9. Fred Friday – 17. Tobias Fjeld Gulliksen.