(Eikerbladet)

Etter tre strake seiere på hjemmebane kan man begynne å se fundamentet til et fort på Consto Arena. Fem mål og ett baklengsmål viser at det defensive har vært stødig etter nedrykket. Fremover har Martin Rønning Ovenstad stått for tre av fem mål på Consto, men etter en skulderskade mot Fredrikstad på mandag er det usikkert om vingen er klar allerede fredag.

DISSE STARTER FOR MIF:

Kinn, Øverby - Nakkim - Hansen - Olsen Solberg, Kleppa - Sveen - Twum - Egilsson Olsen, Belli Moldskred - Stokke.

For ja, MIF spiller kamp allerede på fredag. På grunn av cupfinalen er det ikke planlagt noen kamper i verken Eliteserien eller førstedivisjon denne helgen. MIF - Bryne skulle egentlig blitt spilt som den første kampen etter sommerferien i juni, men da skiftes kunstgressmatta på Consto Arena. Dermed tar vestlendingene turen allerede nå.

Bryne har til motsetning til Mjøndalen hatt en ganske håpløs sesongstart. Etter 1-2-tapet mot Ranheim på mandag står jærbuene med fattige null poeng etter fire serierunder - faktisk så har de tapt alle sine kamper 1-2. Med tre seiere og ett uavgjort er Mjøndalen enda ubeseirede.

MIF og Bryne har spilt hele 34 kamper mot hverandre opp gjennom årene. På kampdagen på fredag vil det faktisk være ti år og én dag siden den nye Mjøndalen Stadion ble åpnet og det mot Bryne. Den kampen endte 1-1.

De to målscorerne fra kampen mot Fredrikstad, Joackim Olsen Solberg, og Benjamin Stokke var begge i startoppstillingen til MIF den dagen, og det er ikke overraskende om det samme skjer fredag ettermiddag.

Mjøndalen har overtaket på Bryne med 15 seiere mot Brynes 12. Mjøndalen må trolig klare seg uten Simon Appiah (Arb. tillatelse), Marting Rønning Ovenstad (Mulig skulderskade), Erik Stavås Skistad (Kyssesyken) i tillegg til Sosha Makani (Utestengt), Albin Sporrong (Skadet)