MIF-toget tøffer og går og det er ingen hinder som har stoppet det til nå. Selv om de har til gode å totaldominere en kamp, er Mjøndalen per nå det beste laget i førstedivisjon.

Mjøndalen starter med følgende lag: Thomas Kinn - Adrian Hansen, Sivert Øverby, Joackim Olsen Solberg, Markus Nakkim - Martin Rønning Ovenstad, Ole Amund Sveen, Erik Stavås Skistad, Meinhard Egilsson Olsen, Matias Belli Moldskred - Benjamin Stokke.

Og uansett hvordan det går mot KFUM Oslo søndag, kan alle med brunt hjerte feire nasjonaldagen på tabelltopp. Fem seiere og ett uavgjort gjør at MIF ligger fire poeng foran Sandnes Ulf som gikk på sitt første tap i forrige runde mot Fredrikstad.

Søndagens motstander har også hatt en fin start på sesongen. Etter å ha gått ubeseiret mot lag som nå befinner seg på nedre halvdel, ble opprykksfavoritten Brann for sterke på mandag.

Bergenserne vant hele 5–1 på Ekebergsletta og det er ingen tvil om at det er en revansjesugen gjeng som vil møte opp på Consto Arena. "Koffa" ligger på åttende plass med åtte poeng før kampen mot MIF.

Men da må de klare noe de aldri har klart før – slå MIF. Lagene har kun fire oppgjør mot hverandre å se tilbake på, hvorav to var i cupsammenheng - Mjøndalen har vunnet samtlige. Sist gang var i 2016, da sørget Amahl Pellegrino og Erik Midtgarden for en 2–0 seier foran 2061 mjøndølinger.